Web Analytics
More
    Reklāma

    Antimikrobu Gorilla Glass nonāk pirmajā viedtālrunī

    Jaunākie raksti

    Corning ķēries vērsim pie ragiem, jo viedtālruņa ekrāni esot daudz šmucīgāki par rokturiem sabiedriskās vietās, par bankomātu klaviatūrām un citiem priekšmetiem, ko ikdienā aiztiek cilvēki. Tātad 3. autobuss ceļā no Bolderājas ir daudz mīlīgāk spiežams pie vaiga par it kā nevainīgu viedtālruni.

    Tieši tāpēc tika izveidots antibakteriāls Gorilla Glass ekrānu aizsargstikls, par tā esību Corning ziņoja pirms gada.

    Reklāma

    Corning apgalvo, ka pretmikrobu iedarbība Gorilla Glass ekrānu aizsargstiklā darbosies visu viedtālruņa “mūžu”, tajā pašā laikā netiek pieļauta Gorilla Glass ekrānu aizsargstikla izturības samazināšanās. Pirmie par savu veselību varēs parūpēties ZTE Axon viedtālruņa īpašnieki, jo šis būs pirmais viedtālrunis pasaulē ar antimikrobu Gorilla Glass. Vienlaikus tiek atgādināts, ka cilvēks ir visai izturīgs pret mikrobiem un cilvēka āda daudz veiksmīgāk tiek ar tiem galā, nekā kaut kāda pasīva antimikrobu virsma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    22.07.2015 12:05

    Tagad tikai atliek ražot pretspoku GG vai versiju, kas itkā pasargā lietotāju no tel. starojuma – gan jau būs cilvēki kas uzķersies.
    Ja cilvēks nemazgā rokas, tad viņam nekas nelīdzēs…..un 99.8% nekas vispār arī nenotiks – organisms adaptējas un stājas pretī mikrobiem. Veselībai lielāku kaitējumu nodara stundām ilgā līkņāšana ap gadžetu, nevis štrunta mikrobi.

    Gints Rotčenkovs
    22.07.2015 17:06

    https://youtu.be/bQse1Q8Zkmc
    Video sižets par mobīlo telefonu netīrību.
    redzamie Hygiena ātrie tīrības testi nopērkami pie SnapTest.LV

    kūū
    23.07.2015 21:54

    Tufta! Kārtējās amīšu mietpilsoņu bailes no asinskārajiem baciļiem. Drīz jau mietpilsoņi baidīsies čības kājās uzvilkt. :)

    x
    24.07.2015 00:35
    Reply to  kūū

    mietpilsoņi mierīgi sukā iekšā čīzburgerus, turot tos netīros pirkstos un neķer kreņķi par telefoniem.

    paniku sēj veikli zeļļi, kas vispirms saceļ trobeli un uzreiz piedāvā risinājumu.

    atceramies antibakteriālās ziepes pirms 15 gadiem – cilvēki pirka jo bija nobiedēti. Tad ārsti paskaidroja, ka dezinfekcijas līdzekļi nevietā nes vairāk ļaunuma kā labuma un pamazām dezinfekcijas līdzekļi no sadzīves izzuda. Nevajag ikdienu pārvērst par slimnīcas nodaļu, kurā dezinfekcija ir pašsaprotama un vajadzīga lieta.

    Reklāma