Web Analytics
More
    Reklāma

    “IBM Cloud” veicina strauju medicīnas un drošības jomas attīstību Centrālajā un Austrumeiropā

    Jaunākie raksti

    Arvien vairāk jaundibināto un augošo Centrālās un Austrumeiropas uzņēmumu vēršas pie IBM, lai radītu mākoņskaitļošanā balstītus biznesa modeļus un piedāvātu inovatīvus pakalpojumus. Izmantojot “IBM Cloud” “Bluemix” un “SoftLayer” platformas, šie uzņēmumi dažādās jomās, tostarp veselības aprūpē, spēļu biznesā un sabiedriskās drošības jomā, attīsta darbību gan Centrāleiropā un Austrumeiropā, gan citur.

    Jaundibinātie un augošie uzņēmumi izmanto “IBM Cloud”, lai sniegtu jaunus mobilos un analītiskos pakalpojumus medicīnas, spēļu un sabiedriskās drošības jomā.

    Reklāma

    “IBM Cloud”, kas nodrošina rīkus un nepieciešamās zināšanas biznesa paplašināšanai mākoņskaitļošanas jomā, kā arī ļauj apgūt jaunus tirgus, izmantojot dažādus piegādes modeļus, tostarp hibrīdmākoņus, nesen sākuši izmantot vairāki Centrāleiropas un Austrumeiropas uzņēmumi. Klientiem ir pieeja arī “Bluemix” – “IBM Cloud” attīstīšanas platformai, kas ļauj radīt interaktīvas mobilās un analītiskās aplikācijas, kuras var uzglabāt “SoftLayer” infrastruktūrā. Piemēram, Krievijas uzņēmums “Navigine” izmantoja “IBM Cloud”, lai mazāk nekā divu dienu laikā iedarbinātu savu progresīvo iekštelpu navigācijas platformu ugunsdzēsības vajadzībām. Platforma uzlabo sabiedrisko drošību, no dažādiem avotiem savācot un analizējot datus par celtnēm, kurās GPS navigācijai nevar uzticēties.

    Savukārt Slovēnijas uzņēmums “Acceleration Business City” (ABC) ir valstī pirmais privātais biznesa inkubators, un tas ir izvēlējies “IBM Cloud” par savu galveno platformu, kurā studentiem, pētniekiem un uzņēmējiem piedāvāt tīklošanas iespējas, biznesa zināšanas un mērķauditorijas piesaistīšanas stratēģijas.

    Ātri augošais jaundibinātais Polijas uzņēmums “Telemedi.co” izmanto “IBM Cloud” drošas platformas uzturēšanai. Tā ļauj uzglabāt datus un konsultēties ar ārstiem internetā vai izmantojot mobilo ierīci. “Bluemix” un “SoftLayer” “Telemedi.co” ir nodrošinājis lielāku apjomu, ļaujot uzņēmumam gada laikā desmitkārt palielināt transakciju skaitu un klientu apmierinātību un uzticēšanos paaugstināt par 20 procentiem.

    “Bluemix” IBM izveidoja 2014. gadā, investējot miljardu ASV dolāru. Tā ātri attīstījās un kļuva par lielāko atklātā koda mākoņskaitļošanas platformu pasaulē. Attīstītājam draudzīgais platformas iespēju klāsts sniedz pieeju vairāk nekā 100 rīkiem un pakalpojumiem visaugstākajās atklātā koda tehnoloģijās.

    Čehijas uzņēmums “Kodarna” izmanto “IBM Cloud”, lai attīstītu un uzturētu mobilo video aplikāciju “Silent Line”, kas vājdzirdīgiem cilvēkiem, izmantojot mobilo ierīci, ļauj zīmju valodā vai ar teksta palīdzību sazināties ar zvanu centru, lai lūgtu ārkārtas palīdzību. Daļēji pateicoties “Bluemix” un “SoftLayer”, “Kodarna” bizness pagājušajā gadā pieaudzis par 30 procentiem.

    2013. gada jūlijā “IBM Cloud” tika iekļauts “SoftLayer”, kas ir IBM mākoņpakalpojumu klāsta pamats, kurā ietilpst izvērsta starpprogrammatūra un programmatūra. Tas piedāvā risinājumus IT operācijām mākoņos biznesa jaudas, caurskatāmības un kontroles nodrošināšanai. Janvārī IBM apņēmās investēt 1,2 miljardus ASV dolāru, lai paplašinātu savus mākoņpakalpojumus galvenajos pasaules reģionos un finanšu centros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma