Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieejama daļēja informācija par apaļu Samsung viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Samsung pirmais apaļais viedpulkstenis bija saņēmis kodētu nosaukumu Orbis, tomēr pie pircējiem tas nonāks ar vārdu Gear A. Visticamāk, Samsung Gear A tiks izziņots vienlaikus ar Galaxy Note 5 milzu viedtālruni 12. augustā. Baumas par apaļu Gear A viedpulksteni jau kādu laiku virmoja gaisā, tomēr Samsung izvēlējās nogaidīt līdz Apple Watch iznākšanai, lai no konkurenta veiksmēm un nespējām mācītos.

    Šobrīd pieejama pilna Samsung Gear A tehniskā specifikācija. Viedo pulksteni darbinās 1.2 GHz divu kodolu Exynos 3472 procesors ar 450 MHz Mali-400 MP4 video apakšsistēmu un 768 MB RAM. Samsung Gear A saņems 4 GB atmiņu, Bluetooth 4.1 savienojumu un 250 mAh akumulatoru. Viedpulkstenim būs 1.65 collu ekrāns ar 360 x 360 punktu izšķirtspēju.

    Reklāma

    Samsung Gear A darbību nodrošinās pilns sensoru klāsts – GPS, akselerometrs, žiroskops, barometrs un optiskā sirds sitienu mērierīce. Gear A būšot divas versijas – ar un bez Wi-Fi. Daudzi fani jau ir neapmierināti par Tizen operētājsistēmas izvēli, tomēr tā darbinās funkcionālu, griežamu gredzenu ap ekrānu, kas ļaus palielināt ekrānā saskatāmo un citādi papildinās Samsung Gear A iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma