Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei Nexus saņemšot 5.7 collu QHD ekrānu un pirkstu nospiedumu lasītāju

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka Google šogad grasās izlaist divus Nexus viedtālruņu modeļu – mazāko no tiem gatavojot LG, bet izmēros lielākā Nexus izveide nodota Huawei rokās. LG jau ir veidojis divus Nexus modeļus (Nexus 4 un Nexus 5), bet Huawei šī būs pirmā iespēja izmēģināt Nexus viedtālruņa izveidošanu.

    @evleaks paspējis kaut kur uzzināt aptuvenas Huawei Nexus īpašības un ar tām dalīties sociālajos tīmekļos. Gaidāms, ka Huawei Nexus būs 5.7 collas liels un tas tiks pie QHD ekrāna ar 2560 x 1440 punktu izšķirtspēju. Visticamāk, Huawei Nexus darbinās vēl neiznākušais Snapdragon 820 procesors, kā arī viedtālrunim būs pirkstu nospiedumu lasītājs, kura atbalsts iekļauts jaunajā Android M operētājsistēmas versijā.

    Reklāma

    LG Nexus modelis būšot izmēros mazāks un saņems aptuveni 5.2 collu ekrānu, kā arī Snapdragon 820 procesoru. Vēsturiski iegājies, ka Nexus modeļi iznāk gada pēdējā ceturksnī un arī šoreiz gan LG Nexus, gan Huawei Nexus modeļi tiek gaidīti ne ātrāk par novembra sākumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raimis
    17.07.2015 19:12

    Ja viņi iznāks vienlaicīgi, Huawei būs konkrēts flops. Viens ir tas, ka ja viņi veiktspējas un funkcionalitātes ziņā būs ļoti līdzīgi, cilvēki izvēlēsies pārbaudītu vērtību – LG. Bet galvenais ir tas , ka (gandrīz) nevienam tos milzu telefonus na*ig nevajag. Vienīgā viņu priekšrocība ir liela baterija. Un šo es saku kā cilvēks kurš vairāk kā pusgadu nostaigāja ar 6” telefonu. Nekad vairs…

    Kaspars
    17.07.2015 21:48
    Reply to  Raimis

    Ja būtu arī lietojis 6″ ierīci (būtībā datoru) ar zvana funkciju, tad vairs nevarētu atgriezties uz mazāku, bet pa cik tikai ar to staigāji, tad gan tas nav praktiski, jo nēsāšanai, zvaniem un kādām vienkāršām lietām tik lielu nevajag… kabatā tiešām ir neērti, bet lietošanā super (var daudz un ērti paveikt).

    Frants
    20.07.2015 04:36
    Reply to  Raimis

    Vajag gan ! Ja Tev aparātu vajag tikai zvanīšanai,tad pietiks ar pogu telefonu. Un nav nekādas vainas Huawei ! Ascend Mate 7 – ideāls aparāts, nekas neliek domāt,ka ar Nexus būs citādāk, ja nu vienīgi kādam ir svarīga firma,kas ražo,nevis pats aparāts…

    Reklāma