Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia grasās mainīt HERE Maps dizainu

    Jaunākie raksti

    Nokia HERE Maps ikdienā lietojot miljoniem cilvēku visā pasaulē, turklāt vairāki lielie uzņēmumi arī savos produktos un pakalpojumos ietver HERE Maps kartes un papildiespējas. HERE Maps lietotnes pieejamas iOS, Windows Phone un Android operētājsistēmām. Vēl janvārī Nokia izziņoja, ka HERE Maps lietotne Android viedierīcēm lejupielādēta 2.5 miljonus reizes, un šobrīd Nokia uzsākusi HERE Maps publisku beta testēšanu, lai vēl vairāk uzlabotu karšu servisu.

    HERE Maps publiskās beta lietotnes izmēģinātāji pirmie ieraudzīs lietotnes uzlabojumus un vizuālas pārvērtības, kas pie parastiem lietotājiem nonāk vairākus mēnešus vēlāk. Protams, ir jārēķinās, ka ne visas jaunās iespējas būs ideāli plūdeni strādājošas, tomēr beta versijai jau vajadzētu būt pietiekami stabili lietojamai arī ikdienā.

    Reklāma

    Nokia sola HERE Maps beta versijas atjaunināt vismaz reizi mēnesī. Android Public Beta var pieteikties zemāk esošajā tiešsaistes adresē (meklē pie Avota), un būs nepieciešama Android 4.1 vai jaunāka viedierīce ar vismaz 1 GB RAM un 4 līdz 6.9 collu ekrānu.

    pic2

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma