Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple varētu segt Grieķijas parādu divreiz

    Jaunākie raksti

    Visi zina, ka Apple ir ļoti daudz naudas un Grieķijai nav necik, tomēr Apple naudas daudzums ir tik milzīgs, ka tas gandrīz neko neizsaka (viens, divi, trīs, daudz). Pēdējo reizi, kad tika pārskaitīta Apple nauda un vērtspapīri, uzņēmums bija uzkrājis aptuveni 194 miljardus ASV dolārus. Tas ir pietiekami, lai izpestītu Grieķiju no esošajām saistībām divas reizes. Un vēl paliktu pāri daži miljardi mīļotā dzēriena ouzo iegādei.

    Apple iPhone, it īpaši pēdējie iPhone 6 un iPhone 6 Plus modeļi, ienesušu pamatīgu žūksni Apple kontos. Jau ziņojām, ka 92% no visas viedtālruņu peļņas iegūst Apple. Te arī jānorāda, ka Apple pārdod iPhone ar pamatīgu uzcenojumu, par ko Android ražotāji var tikai sapņot. Ierasts, ka bieži tiek salīdzināti Apple iPhone un Samsung flagmaņu pārdošanas apjomi, bet ir jāsaprot, ka Apple vismaz šobrīd var pārdot 10 reizes mazāku iPhone skaitu, bet tāpat gūt lielāku peļņu par konkurentu sniegumu.

    Reklāma

    Kāds labums Grieķijai no Apple? Droši vien, ka nekāds, tomēr gan jau kaut kur pasaulē kāds apsver pāris Grieķijas salu iegādi. Varbūt Apple ir jānodrošina vadošo darbinieku pensijas gadu pavadīšana kādā no Grieķijas salām? Kaut gan radies iespaids, ka Apple ir kā mafija – no turienes iznes tikai ar kājām pa priekšu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Marss
    15.07.2015 11:21

    Nu vispār Grieķijas parādsaistības ir ne mazāk kā 240 miljardi…..plus vēl plānotie 84 miljardi.

    Bumbiers
    15.07.2015 19:19

    Kāda jēga no tāda “raksta”? Rodas tāda skaudības, nicinājuma pēcgarša, izlasot konkrēto tekstu. Autors kārtējo reizi izrāda savu īpašo attieksmi pret minēto uzņēmumu.

    Lietderīgāk to darīt savu paziņu starpā, nevis šeit vai nedarīt vispār. Ko autors ir gribējis lasītājam pavēstīt ar rakstu?

    Reklāma