Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer mini PC Revo One RL85 jau pieejams iegādei

    Jaunākie raksti

    Acer ir paziņojis par Revo One RL85 pieejamību veikalos. Izmēra ziņā nelielais, bet ar daudzām iespējām nodrošinātais Revo One ir stilīgs personālais dators, kas izstrādāts tā, lai kļūtu par visas ģimenes izklaides centru. Multivides koplietošana, satura straumēšana, ļoti liela uzglabājamo datu ietilpība un dizains ir Revo One galvenās iezīmes — tas nozīmē, ka tagad viena ierīce var aizstāt dažādus risinājumus, kas aizņem vietu un rada vairāk darba lietotājiem.

    Pilns izklaides centrs

    Revo One iecerēts kā mājas izklaides centrs, kas darbināms ar Intel Core i5 vai i3 procesoriem. Tas atbalsta divu displeju (HDMI un Mini DisplayPort) Ultra HD (3840 x 2160) 4K2K video izeju, kas nodrošina par Full HD (1080p) četrreiz lielāku izšķirtspēju, kā arī 7.1 kanālus audio izejai, nodrošinot pilnvērtīgu, reālajai dzīvei pietuvinātu kino skatīšanās pieredzi. Revo One ir ideāli piemērots, lai skatītos televīzijas šovus, filmas vai foto slīdrādes. Tas ir aprīkots ar trim HDD atmiņas ligzdām, no kurām katrai var pievienot līdz 2TB. Ja ar to nepietiek, Revo One var lepoties arī ar divām SATA ligzdām, ko var viegli paplašināt līdz 6TB un kas atbalsta RAID 0/1/5, lai bez raizēm uzglabātu lielus datu apjomus. Pateicoties AC protokola bezvadu interneta pieslēgumam, interneta darbība ir līdz piecām reizēm ātrāka nekā datoriem ar tradicionālo BGN standarta bezvadu protokolu.

    Reklāma

    Mūsdienīgs dizains

    Revo One ne tikai piedāvā plašas iespējas, bet arī izskatās lieliski. Tā dizains ir atturīgs, bet vienlaikus stilīgs, jo ir izstrādāts tā, lai iederētos jebkurā vidē — guļamistabā, dzīvojamā istabā un pat bērnu rotaļu istabā. Revo One ir pieejams melnā un baltā krāsā, un tam ir glancēts, spīdīgs korpuss ar estētiskām, liektām līnijām un noapaļotiem stūriem. Iespējams, Revo One ir minimālistisks izskats, tomēr tas ir pilnīgs, jo tajā ir apvienoti visi svarīgie elementi, ko var gaidīt no augstas kvalitātes personālā datora, un pat vēl vairāk. Uz augšējās virsmas Revo One atrodas SD kartes ligzda, kam var viegli piekļūt, kā arī četri viedie LED indikatori, kas iedegas, ātri parādot LAN un cietā diska statusu. Aizmugurē atrodas visi pārējie porti, tostarp divi USB 2.0, divi USB 3.0, HDMI un mini DisplayPort, kā arī drošs fiksators, ko var viegli atbloķēt, izmantojot pildspalvu, lai ierīci atvērtu. Zem virsējā pārsega lietotājs atradīs visu, kas vajadzīgs cieto disku vienkāršai nomaiņai.

    Acer BYOC™ lietotnes

    Revo One atbalsta Acer Build Your Own Cloud (BYOC™), kas nodrošina lietotājiem pilnu piekļuvi datnēm, kuras atrodas visās viņu ierīcēs neatkarīgi no to atrašanās vietas. Acer ierīcēs tagad ir iepriekš lejupielādēts viss, kas lietotājiem vajadzīgs, lai varētu izmantot BYOC — tas ir unikāls, privāts veids, kā piekļūt visām datnēm, fotoattēliem, mūzikai un dokumentiem, izmantojot jebkuru ierīci, pat ja tā nav Acer zīmola ierīce. Vēl jo vairāk — visi dati tiek uzglabāti privāti un droši, jo tiek izmantots lietotāja personīgais datu mākonis no lietotāja personīgās ierīces.

    Ērta pieejamība

    Acer saprot, ka vieglai pieejamībai un netraucētai multivides navigācijai ir galvenā nozīme, lai gūtu patīkamu izklaides pieredzi. Šā iemesla dēļ Revo One pēc izvēles ir pieejams ar daudzējāda lietojuma tālvadību. Šim papildpiederumam ir pilna tastatūra, lai būtu iespējams viegli ierakstīt meklējumus un tekstu, un liela kursora vadības platforma (track-pad) multivides pārvaldībai. Pateicoties Acer Smart Control — īpašai lietotnei, kas pieejama iOS un Android ierīcēm — lietotājs var pārvaldīt Revo One attālināti un straumēt saturu tieši no sava viedtelefona.

    Pieejamība un cenas

    Acer Revo One RL85 jau ir pieejams Lietuvā, Latvijā un Igaunijā šādā konfigurācijā: Intel Core i3-5010U, 4 GB RAM, 500 GB HDD, WiFi ac, Windows 8.1 ar bezmaksas atjauninājumu uz Windows 10. Aptuvenā cena ir EUR 559. Citas konfigurācijas ir pieejamas pēc pieprasījuma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    15.07.2015 09:34

    HDD atmiņa – to sauc par disku

    JJ
    15.07.2015 11:04

    Štatos gan par 120 EUR lētāk ar 1TB HDD

    bombelats
    15.07.2015 12:27
    Reply to  JJ

    Cik var salīdzināt ar tiem štatiem. Nu štatos visa elektronika, un ne tikai, ir lētāka. Ja štatos šis verķis būtu dārgāks, tad gan būtu WOW!

    Bono
    15.07.2015 12:39
    Reply to  JJ

    Tur jau tā lieta, ka pērkot USA tāpat ir vēl jārēķinās arī ar muitas nodokli un beigās diez vai sanāks kas lētāks, tāpēc ir jāskatās ES zonā, jo pat arī Anglijā pērkot prece ir jāatmuito

    x
    15.07.2015 13:32
    Reply to  Bono

    Ievedot preci Anglijā, tā tiek atmuitota un mums par to vairs galva nesāp.

    KKTK
    16.07.2015 16:34

    Nu dzelžu pētnieki – vai hackintoshu uz viņa var uzlikt?

    Reklāma