Web Analytics
More
    Reklāma

    Geeksphone pārtrauc viedtālruņu veidošanu

    Jaunākie raksti

    Spāņu viedtālruņu ražotājs Geeksphone apstiprinājis aiziešanu no viedtālruņu ražošanas biznesa pēc sešu gadu darbības. Geeksphone uzsāka savu darbību kā stārtaps, kas piedāvā nedaudz citādākus viedtālruņus tehnoloģiju entuziastiem. Savā foruma sadaļā Geeksphone raksta, ka viedtālruņu ekosistēma ir attīstījusies, viņu izvēlētā niša un koncepts nav nepieciešams, jo vairs īsti neatšķiras no esošā lielo ražotāju piedāvājuma.

    Geeksphone ar nožēlu atklāj, ka uzņēmuma šī brīža filozofija pārāk atšķiras no sākotnējiem plāniem un redzējuma, jo tālāk gājis un attīstījies uzņēmuma klientu loks. 2009. gadā mobilās operētājsistēmas un viedtālruņi vēl bija ar milzīgu uzlabojumu potenciālu, bet Geeksphone vairs nespēj “turēt līdzi” esošiem attīstības tempiem.

    Reklāma

    Diemžēl Geeksphone neatklāj vairāk nekā piecu gadu laikā pārdoto viedtālruņu skaitu. Kopumā uzņēmums izlaida sešus viedtālruņu modeļus un tie tika pārdoti ar speciālu pašapkalpošanās termināļu palīdzību, gluži kā kafija vai saldumu batoniņi. Geeksphone sāka ar Android bāzētiem viedtālruņiem, bet pēcāk daļēji pievērsās Firefox OS.

    Turpmāk no Geeksphone darbiniekiem var gaidīt ar geeks!me zīmolu veidotas valkājamas viedierīces.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma