Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows Mobile 10 nebloķēs kontu pēc vairāku nepareizu paroļu ievadīšanas

    Jaunākie raksti

    Man kā samērā retam Windows Phone lietotājam gandrīz vienmēr ir jāsasprindzina visas smadzeņu šūnas, lai atcerētos izvēlēto paroli, jo vairākkārtēja nepareizas paroles ievadīšana var novest pie bloķēta konta pat uz vairākām dienām. Kāds ne pārāk ar gaumes izjūtu apdāvināts draugs arī var tīšām nobloķēt pieeju Windows Phone.

    Microsoft līdz ar Windows 10 Mobile atnākšanu izskaudīs šādu iespēju nobloķēt kontu uz vairākām dienām. Windows 10 Mobile lietotājam dos četras reizes pareizas paroles ievadīšanai, bet pēc tam nāksies ievadīt Windows 10 Mobile izvēlētu paroli un vēlreiz mēģināt ievadīt pareizu konta paroli. Ja arī pēdējā reizē neizdosies ievadīt pareizu konta paroli, Microsoft uzspiedīs konta paroles atiestatīšanu.

    Reklāma

    Uzskatu, ka šī ir viena no Windows 10 Mobile niansēm, ko jau sen vajadzēja ieviest mobilās operētājsistēmas klāstā. Pieļauju, ka daudzi ir vismaz kādu reizi aizmāršīgi ievadījuši reti izmantoto konta piekļuves paroli un palikuši vairākas dienas ar garu degunu.

    Windows-10-Mobile-will-prevent-those-forgetting-their-passcode-from-getting-locked-out-of-their-handset-for-days-at-a-time Windows-10-Mobile-will-prevent-those-forgetting-their-passcode-from-getting-locked-out-of-their-handset-for-days-at-a-time (1)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma