Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G4 viedtālruņa kompaktais variants – LG G4s būs pieejams Latvijā jūlija beigās

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) iepazīstināja ar kompaktu versiju plašu atzinību ieguvušajam viedtālrunim LG G4. Tālrunis LG G4s saglabā labākās LG G4 īpašības un funkcijas, bez veiktspējas vai lietojamības ietekmēšanas. LG G4s būs pieejams Latvijā jau jūlija beigās.

    LG G4s aprīkots ar 5,2 collu Full HD IPS ekrānu, kas ir skaidrāks, asāks un krietni atsaucīgāks salīdzinājumā ar citiem šīs kategorijas LG viedtālruņiem. Jaudīgs Qualcomm® Snapdragon™ 615 procesors, kas darbojas ar astoņiem kodoliem 1.5 gigahercos (GHz), ar integrētu 4G LTE nodrošina optimālu līdzsvaru starp jaudu, veiktspēju un akumulatora enerģijas patēriņu.

    Reklāma

    LG G4s kameras funkcijas ir līdzvērtīgi iespaidīgas. Tālruņa aizmugurē izvietota 8MP kamera, kuru atbalsta LG ekskluzīvais Color Spectrum Sensor (krāsu spektra sensors) un Laser Auto Focus (lāzera automātiskais fokuss). Manual Mode, kas ir viena no visatzītākajām G4 funkcijām, nodrošina pilnībā radošu kontroli pār katru detaļu ik vienā fotoattēla. LG arī uzlabojis 5MP priekšpusē izvietoto kameru ar Gesture Interval Shot, lai ļautu lietotājiem uzņemt četrus secīgus pašportretus ar vienu rokas žestu, tādējādi palielinot iespējas ideālas fotogrāfijas uzņemšanai.

    „Pārāk bieži vidējā segmenta telefoni ziedo vispārējo lietojamību, lai nodrošinātu to vienu satriecošo funkciju,” norāda LG Electronics Mobile Communications Co. prezidents un vadītājs Juno Čo. „Mūsu mērķis ar LG G4s bija radīt telefonu, kas būtu ne tikai lieliski līdzsvarots ekrāna, kameras, veiktspējas un dizaina ziņā, bet arī nodrošinātu satriecošu vērtību un apmierinātību.”

    LG G4s raksturīgās iezīmes

    • Augstas veiktspējas multimediju funkcijas, ko nodrošina jaudīgs Qualcomm® Snapdragon™ 615 procesors ar astoņu kodolu veiktspēju un ātrumu, kas spēj nodrošināt Full HD 1080p atskaņošanu ar 60fps un uzņemt video ar 30fps.
    • Krāsu spektra sensors, lai precīzi noteiktu apkārtējās gaismas, kā arī no objektiem atstarotās infrasarkanās gaismas RGB vērtības, nodrošinot dabiskākas krāsas.
    • Manual Mode nodrošina lietotājiem izsmalcinātu kontroli pār fotouzņēmuma katru detaļu, tostarp slēdža ātrumu, ISO, ekspozīcijas kompensāciju un baltās krāsas līdzsvaru.
    • Gesture Interval Shot uzlabo oriģinālo Gesture Shot funkciju, uzņemot četras fotogrāfijas ar divu sekunžu intervālu, tādējādi palielinot iespējas iegūt ideālu fotoattēlu vissarežģītākajos apstākļos.

    LG G4s galvenās specifikācijas:

    • Displejs: 5.2-collas Full HD IPS LCD (1920 x 1080, 423ppi)
    • Čipkopa: Qualcomm® Snapdragon™ 615 Processor
    • Kamera: aizmugurējā – 8MP LDAF, priekšējā 5MP
    • Atmiņa: 8GB eMMC ROM / 1.5GB RAM
    • Akumulators: 2,300mAh (izņemams)
    • Operētājsistēma: Android 5.1.1 Lollipop
    • Tīkls: 4G LTE / HSPA+ 42.2Mbps (3G)
    • Izmēri (G x P x B): 142.7 x 72.6 x 9.85mm
    • Krāsas: Keramika – balta/ Metāliski pelēka/ Spīdīgi zelta
    • Citas funkcijas: In-Cell Touch / Color Spectrum Sensor / Gesture Interval Shot / Full HD 1080p video
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    svimart
    15.07.2015 11:36

    Common viņi taču prātā sajukuši ar savām collām. 5.2 – kompaktais variants…

    Skats
    15.07.2015 12:10

    Nezin gan vai līdzvērtīgs, re pat kamerai MP mazāk un tas pie smboliskā 5,2 collu “kompaktuma”

    Reklāma