Web Analytics
More
    Reklāma

    Izsludināta pieteikšanās uz FullContact Code Academy programmēšanas kursu

    Jaunākie raksti

    Esi jaunais programmētājs, kurš ir gatavs uzzināt to, ko nemāca universitātē? No šodienas ir atvērta pieteikšanās uz FullContact Code Academy programmēšanas kursu, kas tapis sadarbībā ar TechHub Riga un Python Latvia un dalībniekiem piedāvās lielisku izdevību uzlabot savas profesionālās prasmes. Kurss, kas dalībniekiem būs bez maksas, norisināsies 2015. gada augustā, un pieteikuma forma ir atrodama šeit: http://ej.uz/code_academy. Pieteikšanās beigu termiņš ir 22. jūlijs.

    Kursā uzņemtie dalībnieki piedalīsies radošajās darbnīcās, kopīgi programmēs, analizēs procesus un meklēs risinājumus aktuālām problēmām, tādējādi veicinot izpratni par tehniskajiem konceptiem. Tas ne tikai paaugstinās viņu prasmju līmeni, bet arī pavērs plašākas iespējas konkurēt globālajā tehnoloģiju darba tirgū.

    Reklāma

    Kursa norise ietver klātienes darbu 5. augustā, 12. augustā, 19. augustā un 26. augustā, patstāvīgo darbu un konsultācijas virtuālajā vidē.

    FullContact Code Academy meklē:

    • entuziastiskus un mācīties gribošus dalībniekus ar priekšzināšanām programmēšanā:
    • 2.-4. kursa IT studentus;
    • programmētājus, kas prasmes ieguvuši pašmācības ceļā;
    • tehnoloģiju uzņēmumu jaunākos programmētājus.

    Dalībniekiem jābūt pieredzei, piedaloties vismaz viena IT projekta izstrādē – universitātē, darbā, vai pašmācības ceļā.  Lai veiksmīgi izietu kursu, dalībniekiem jānodrošina savs dators.

    Mēs piedāvājam:

    • Ar zināšanām piepildītu augustu, kas pacels Tavu profesionalitāti jaunā līmenī, bez dalības maksas;
    • pieredzējušus mentorus no tehnoloģiju uzņēmuma FullContact un Python Latvia programmētāju kopienas;
    • TechHub Riga Resident Lite biedra statusu ar 50% atlaidi vienam mēnesim;
    • kontaktu tīklu, kas palīdzēs turpmākajai izaugsmei;
    • stārtapu kopienas sajūtu, ko veido tehnoloģiju uzņēmēji, entuziasti, investori un mediji;
    • pieeju tehnoloģiju jaunumiem, apkopojot ziņas, darba piedāvājumus, notikumus utt.

    FullContact Code Academy kursu rīko tehnoloģiju uzņēmums FullContact, programmētāju kopiena Python Latvia un koprades telpa TechHub Riga.

    FullContact izstrādā kontaktu pārvaldības rīku, kas apkopo, sakārto un papildina kontaktu informāciju no dažādiem avotiem, un padara to pieejamu iOS, OSX, Android un Web vidēs. Tas ir Denverā, ASV bāzēts uzņēmums, kas 2014. gadā iegādājās Latvijas tehnoloģiju jaunuzņēmumu Cobook, tā veidojot starptautisku komandu ar filiāli Rīgā. FullContact ir absolvējis tehnoloģiju akseleratoru Techstars un līdz šim ir piesaistījis gandrīz 20 miljonu dolāru investīcijas no tādiem vadošiem investoriem kā Foundry Group, Baird Capital u.c.

    TechHub Riga ir pirmā un lielākā IT un tehnoloģiju stārtapu koprades telpa, trīs gadu darbības laikā kļūdama par centrālo stārtapu punktu Latvijā. Tās telpās mitinās vairāk nekā 30 stārtapu, programmētāju un dizaineru, un tā rīko dažādus ar stārtapiem, uzņēmējdarbību un tehnoloģijām saistītus pasākumus, piemēram, Ikmēneša Mītapus, TechHub Akadēmijas, ikgadējo konferenci TechChill Baltics un citus.

    Python Latvia ir daudzpusīga kopiena ar mērķi popularizēt un attīstīt programētāju kultūru. Neatkarīgi no prasmju vai programēšanas valodas izvēles cilvēki ir aicināti dalīties zināšanās un mācīties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ģirts Rudlaps
    10.07.2015 10:08

    Kādā valodā (latviešu, angļu) norisināsies šis kurss? Kursi būs vakaros vai dienas laikā? Nekur nemanīju arī kādas programmēšanas valodas tiks pielietotas. :)

    Inese Murniece
    10.07.2015 13:19
    Reply to  Ģirts Rudlaps

    Ģirt, kurss norisināsies latviešu valodā, un tas notiks trešdienu vakaros 18.00-22.00! Lai uzzinātu papildus info (tai skaitā, kādas valodas tiks izmantotas), droši raksti mums uz code.academy@fullcontact.com :)

    Reklāma