Web Analytics
More
    Reklāma

    AnTuTu: pārsvarā tiek viltoti Samsung un Xiaomi viedtālruņi

    Jaunākie raksti

    Sintētisko veiktspējas testu lietotnes AnTuTu uzturētājs un izstrādātājs publicējis atskaiti, kurā atklāta informācija par tirgū esošo viedtālruņu viltojumiem un tā saucamajiem kloniem. AnTuTu ziņo, ka 2015. gada pirmajā pusgadā 2.04% no visiem aktīvajiem viedtālruņiem ir viltojumi, kas varētu šķist augsts rādītājs, bet tiek norādīts, ka faktiski viltojumu apjoms pēdējā pusgada laikā ir krities.

    Visvairāk tiek viltoti Samsung viedtālruņi un tie ieņem 37.30% no visiem viltojumiem. Pagodinoši! Xiaomi ir otrajā vietā viltoto viedtālruņu modeļu sacensībā ar 30.96%, bet Huawei ir vien 3.79%, kamēr HTC viltojumi aizņem niecīgus 2.88%. Ha! Nez kāpēc…

    Reklāma

    Visbiežāk tiekot viltoti Xiaomi Mi Note viedtālruņi (31.82%), kam seko Xiaomi Redmi Note kloni (12%). Xiaomi Mi3 modelis tiek viltots 9.39% gadījumos, Samsung Galaxy Note 3 kopijas ir sasniegušas 8.82%, Samsung Galaxy Note 4 – 7.01%. Topa piecinieku noslēdz Samsung Galaxy S6 viltojumi ar 5.13% no kopējā viltojumu apjoma.

    AnTuTu statistika veidota no viedtālruņiem, kuri uzrādījuši modelim neatbilstošu ekrāna izšķirtspēju un procesoru modeļu izmantošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    11.07.2015 14:16

    vilto to, ko ir izdevīgi viltot un to, ko ir viegli viltot

    Reklāma