Web Analytics
More
    Reklāma

    Iepriekšpasūtot This War of Mine Android versiju, PC versija būs bez maksas

    Jaunākie raksti

    11 Bit Studios izstrādātā spēle This War of Mine sākotnēji bija pieejama tikai galddatoriem, bet nu izziņots, ka stratēģijas spēle nonāks arī Android viedierīcēs. This War of Mine spēles pamatā ir izdzīvošana kara apstākļos, bet varonim (pareizāk sakot – varoņiem) nav jāņem rokās ierocis, vai vismaz tikai ar šaušanu un duršanu nebūs iespējams uzvarēt. This War of Mine spēle laikā nāksies meklēt ēdienu, būvēt iedzīvei nepieciešamo, mainīties un zagt.

    Spēles laikā nāksies pieņemt vairākas sāpīgas izvēles, kas var palīdzēt pašiem izdzīvot, bet tas var ietekmēt citu dzīvi. Ne tikai spēles varoņi dodas zagt, bet arī pie viņiem nakts aizsegā kāds var ierasties. Interesanti noformēta arī This War of Mine grafika.

    Reklāma

    Android spēles versija iepriekšpasūtāma par 10 eiro, bet jāņem vērā, ka This War of Mine pasūtītāji uzreiz saņems spēles PC versiju, kas Steam spēļu servisā maksā 20 eiro. This War of Mine spēlēšanai būs nepieciešama vismaz Android 4.0 operētājsistēma un tehniskā specifikācija, kas pārspēj Adreno 320, Tegra 3 vai PowerVR SGX 544 jaudas. Spēle Android operētājsistēmai iznāks šomēnes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma