Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube beidzot piedāvā 60 kadru sekundē video Android un iOS ierīcēs

    Jaunākie raksti

    YouTube izziņoja 60 kadru sekundē video atskaņošanas iespējas vēl pagājušā gada oktobrī, bet tad šī funkcija bija pieejama tikai galddatoriem, toties tagad 60 kadru sekundē video atskaņošana tiek nodrošināta arī Android un iOS viedierīcēs.

    60 kadri sekundē nozīmē plūdenāku video atskaņošanu un šīs priekšrocības jau tiek izmatotas daudzās sporta kamerās un vairākos viedtālruņu flagmaņos. Pirms pāris nedēļām Google oficiāli atklāja informāciju, ka grasās paplucināt spēļu straumēšanas vietnes Twitch tirgus daļu. Jau iepriekš tika baumots, ka Google veidojot līdzvērtīgu spēļu straumēšanas servisu, bet tagad YouTube Gaming ir oficiāla iespēja palūrēt kā citi šaudās vai braukāja ar virtuālu autiņu. YouTube Gaming serviss uzsāks savu darbību šajā vasarā, tas sākotnēji būs pieejams ASV un Lielbritānijā. Google YouTube Gaming video demonstrēšanu nodrošinās ar 60 kadriem sekundē, kas būs galvenais servisa stūrakmens. Protams, YouTube Gaming arī piedāvās ievietot reklāmas, lai spēlētāji varētu gūt kādu atlīdzību.

    Reklāma

    Viss nepieciešamais 60 kadru video atskaņošanai jau būs nodrošināts līdz ar lietotņu jauninājumu saņmešanu, atliks vien atrast atbilstošu video no YouTube arhīva. Tas būs apzīmēts ar 720p60 vai 1080p60. Tiek arī norādīts, ka no YouTube tikšot izskausti visi video ar 30 kadriem sekundē, ja vien tie būs pieejami ar 60 kadriem sekundē – nepastāvēs iespēja izvēlēties zemāku kadru nomaiņas ātrumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivars
    26.07.2015 21:36

    Kapēc tu izdomāji ielikt tieši theRadBrad video?

    Reklāma