Web Analytics
More
    Reklāma

    Izlaists rudenī gaidāmās Stīva Džobsa filmas reklāmas rullītis

    Jaunākie raksti

    Četrus gadus pēc Apple līdzdibinātāja un divkārtējā vadītāja Stīva Džobsa nāves tiks izlaista vēl viena mākslas filma par viņa odiozo personību. Filmas “steve jobs” režisors ir Denijs Boils (Danny Boyle), tās vēstījums tiks balstīts uz Valtera Aizaksona (Walter Isaacson) radīto Stīva Džobsa biogrāfiju un kinoteātros filma nonāks 9. oktobrī. Filmas scenārija autors Ārons Sorkins (Aaron Sorkin) pavēstījis, ka filma sastāvēs no trīs aptuveni pusstundu gariem sižetiem, kas atainos Stīva Džobsa dzīves svarīgāko produktu prezentācijas – Macintosh, NeXT un iMac.

    Galveno Stīva Džobsa lomu filmā tēlos Maikls Fasbenders (Michael Fassbender), taču arī citu tēlu atveidošanai pieaicināti lieliski aktieri. Stīvu Vozņaku attēlos Sets Rogens (Seth Rogen) un filmā redzēsim arī tādus labi zināmus aktierus kā Keitu Vinsletu (Kate Winslet) un Džefu Denielsu (Jeff Daniels).

    Reklāma

    Šī gan nav vienīgā filma par leģendāri tehnoloģiju personību, jo pagājušajā gadā skatītājiem tika piedāvāta arī filma Jobs, kurā galveno lomu tēloja Eštons Kačers (Ashton Kutcher). Īpaši augstus kritiķu un skatītāju novērtējumus gan šī filma nespēja izpelnīties. Tāpat arī Aizaksona uzrakstītā grāmata par Stīvu Džobsu nav vienīgā un ja tēma interesē, šobrīd ir vērts izlasīt arī svaigāko žurnālista Brenta Šlendera (Brent Schlender) darbu Becoming Steve Jobs: The Evolution of a Reckless Upstart into a Visionary Leader.

    Zemāk var noskatīties pirmo oficiālo šīs filmas reklāmas rullīti, jeb treileri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    03.07.2015 09:29

    Jā, iepriekšējā filmā man pietrūka tieši 2000šo gadu, jo tur parādīja tikai līdz tiem laikiem. Jā bija protams interesanti uzzināt vairāk par kompānijas rašanos un attīstību, bet personīgi man pietrūka jaunāko laiku. Acīm redzot tur bijā pārāk daudz ko rādīt – tāpēc par to tagad atsevišķa filma. Gaidīšu!

    Reklāma