Web Analytics
More
    Reklāma

    Dakāras rallija posmā “Baja Portalagre 500” Mitsubishi Motors piedalīsies ar Outlander PHEV

    Jaunākie raksti

    Mitsubishi Motors korporācija (MMC) sagatavojusi Outlander PHEV hibrīda sistēmas automobili, kurš būs paredzēts Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) pasaules kausa izcīņas rallija posmam “Baja Portalagre 500”, kurš šogad norisināsies Portugāles austrumu daļā no 22. līdz 24. oktobrim. Šajā rallija posmā Outlander PHEV būs vienīgais pilnpiedziņas apvidus automobilis ar diviem elektromotoriem. MMC, piedaloties rallijā ar šāda veida automobili, iecerējusi popularizēt pilnpiedziņas automobiļu hibrīda sistēmas tehnoloģiju.

    Outlander PHEV rallija automobilis darbosies ar sērijveida modeļa ražoto bateriju, kas ir “plug-in” hibrīda sistēmas tehnoloģija, bet ar nelielām modifikācijām tās struktūrā – lielākas kapacitātes un jaudas sasniegšanai. Tāpat tas ir ar augstāku klīrensu, garāku balstiekārtu un lielāka diametra rallija riepām. Pastiprināta vērība ir pievērsta arī drošības sistēmām un aizsargiem. Paredzams, ka šīs izmaiņas MMC rallija komandai palīdzēs sasniegt labākus rezultātus “Baja Portalagre 500” posmā, kā arī automobiļa braukšanas rādītāji tiks ņemti vērā Outlander PHEV ražošanas turpmākajā attīstībā.

    Reklāma

    To vadīs pieredzējušais Mitsubishi Motors rallists – Hiroshi Masuoka, kurš Dakāras rallijā jau ir uzvarējis divas reizes – 2002. un 2003. gadā.

    Hiroshi Masuoka norāda: “Outlander PHEV ir saņēmis pozitīvas atsauksmes gan Japānā, gan Eiropā saistībā ar dinamisko, kluso braukšanu, kas iespējama, pateicoties diviem elektromotoriem un visu riteņu piedziņai.”Baja Portalagre 500” rallija posmā visiem dalībniekiem praktiski bez apstājas ir jānobrauc 500 km gara trase ar nelieliem 20 min servisa pārtraukumiem. Šī trase sastāv no dažādiem ceļa segumiem, gan grants posmiem, gan ātrgaitas šosejas, kuru iespējams veikt automobiļiem ar augstākā līmeņa piedziņas motoru un lielu akumulatora izturību. Esmu gatavs visai pasaulei nodemonstrēt visaugstāko Outlander PHEV braukšanas sniegumu, motora jaudu, jaunāko pilnpiedziņas un hibrīda sistēmu tehnoloģiju, kā arī baterijas izturību. Es aicinu jūs visus atbalstīt mūsu centienus!”

    Papildus tuvākajā laikā MMC ar rallija Outlander PHEV piedalīsies arī “FIA Āzijas kausa izcīņas rallija posmā 2015, kas notiks no 8. līdz 14. augustam, Taizemē. Trase būs 2500km gara un tā sastāvēs no kalnu ceļiem. Starts un finišs šai trasei būs no senās pilsētas Chiang Mai, kas atrodas Taizemes ziemeļos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma