Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft ar Minecraft grasās atsvaidzināt mācību procesu

    Jaunākie raksti

    Microsoft vakar izziņoja, ka izveidoti jauni spēles Minecraft apskates objekti un iespējas, kas speciāli paredzēti mācību procesa uzlabošanai. Microsoft paspārnē tiek veidots forums, kur mācībspēki var izteikt idejas un gūt iedvesmu par Minecraft iespējām papildināt apmācības procesus.

    Microsoft pārstāvis norādījis, ka Minecraft iesaiste apmācības procesā to var uzlabot, kā arī padarīt interesantāku un uzskatāmāku. Skolniekiem būs iespēja iejusties vēsturisku objektu apskatē ar Minecraft palīdzību. Jau šobrīd Sietlā tiek izmēģināta Minecraft palīdzība dažādu vienkāršotu ģeometrisku aprēķinu veikšanā. Losandželosā vecāku klašu skolnieki var ar Minecraft palīdzību apgūt zinības par dažādām pasaules ticībām un mākslu. Minecraft izveidotas vēsturisku celtņu kopijas, kurās var ieiet un tās apskatīt no visām pusēm.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    vecāks
    18.09.2015 12:38

    Interesanti, cik tālu M$ ir gatavs iet. Jo sabiedrība jau ir tālu priekšā ar saviem risinājumiem. Piemēram, viens no rakstiem:
    http://blog.crisp.se/2015/01/27/henrikkniberg/programming-with-kids-using-learntomod

    Tai pat laikā, negribētos, lai Minecraft kļūtu par apmācības rīku visos priekšmetos. Katram rīkam ir sava vieta un pielietojums.

    Reklāma