Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S7 varētu bez sarkšanas piedāvāt nedēļu ar vienu uzlādes reizi

    Jaunākie raksti

    Nesen parādījās ziņas, ka Samsung esot izveidojuši jauna tipa akumulatoru, kas nākotnes modeli Galaxy S7 varētu nodrošināt ar aptuveni piecu pilnu darba dienu darbības laiku. Iepriekš zinātniekiem bija izdevies uzlabot akumulatoru darbības laiku ar vienu uzlādi, bet kritiski kritās akumulatora nolietošanās laiks un uzlādes ciklu skaits. Tomēr Samsung esot izdevies tikt galā arī ar šo problēmu.

    Tiek pieļauts, ka Samsung spējis dubultot akumulatora ietilpību, kā arī uzlabots uzlādes ciklu skaits. Šobrīd zinātāji pieļauj, ka Samsung jaunā tipa akumulatorus varētu sākt izmantot tikai pēc vairākiem gadiem, vai vismaz tas būtu ierastais attīstības laiks šāda veida izgudrojumam, bet tiek pieļauts, ka tik ilga laika Samsung vienkārši nav – konkurenti jau sen to paspējuši apsteigt cenas un kvalitātes rādītājos.

    Reklāma

    Akumulatoru tehnoloģiju attīstība beidzot sāk izkustēties. Šonedēļ saņemtas arī ziņas par LG izstrādātu astoņstūra formas akumulatoru, kas tieši paredzēts apaļu viedpulksteņu darbināšanai. Kvadrātveida akumulators atstāja pārāk daudz brīvas vietas apaļā pulkstenī, bet jaunais astoņu stūru akumulators labāk iederēsies apaļas formas pulkstenī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rihards
    30.06.2015 18:29

    gaidam ar nepacietību!

    Reklāma