Web Analytics
More
    Reklāma

    Malwarebytes ļaunatūras ķērājs uz gadu pieejams bez maksas

    Jaunākie raksti

    Malwarebytes tiek uzskatīti par vieniem no labākajiem ļaundabīgās programmatūras izskaudējiem, tomēr slavai internetā velkas līdzi arī dažādas ne pārāk patīkamas lietas un viena no tām ir pirātisms. Malwarebytes Anti-Malware programmatūrai šobrīd pieejama Amnesty programma Windows lietotājiem, kas paredz visiem interesentiem piešķirt bezmaksas licenci 12 mēnešiem.

    Var uzskatīt, ka Malwarebytes uzdāvina 25 ASV dolārus, bet tajā pašā laikā tiek norādīts, ka Malwarebytes grasās pārskatīt gada maksas par Malwarebytes Anti-Malware programmatūras licenci un tās apmaksas kārtību, lai izskaustu milzīgos pirātisma apmērus. Acīm redzot gada laikā Malwarebytes grasās pāriet uz kādu mākoņdatu servisu izmantošanu vai līdzvērtīgu apmaksas pārbaudes mehānismu. Šobrīd mēneša abonenta maksas veiksmīgi ietur Adobe ar Creative Cloud.

    Reklāma

    Tiek arī ziņots, ka ne visi ir apmierināti ar šo piedāvājumu un vismaz viens esošais klients pieprasījis atgriezt visu samaksāto naudu, lai šobrīd izmantotu bezmaksas piedāvājumu. Ar šādu soli Malwarebytes cer iegūt daudzus jaunus un uzticamus klientus, kas turpinās izmantot Anti-Malware programmatūru arī pēc bezmaksas perioda beigām.

    Visiem interesentiem nāksies uzstādīt Anti-Malware programmatūras 2.1.8 versiju, kas arī piedāvās bezmaksas licenci.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Valdis
    29.06.2015 15:31

    Malwarebytes “izcilais” antivīruss nav redzams nevienā antivīrusu testā. Kāpēc viņi tik rūpīgi slēpj savas “izcilās” spējas? Varbūt tāpēc, ka tās ir panāktas ar masīvu komentāru spamu.

    Vitālijs Sikuriņecs
    29.06.2015 21:23
    Reply to  Valdis

    Nu, ar šo rīku var izravēt visus yandex bārus un tā tālāk. Šis rīks tīra arī no lietotāja skata punkta, ja programma ir mēslains ad-ware tas tiek utilizēts. Visi debīlie ekrānsauaudzētāji, ikonu pakas ar 10 reklāmām utt.

    29.06.2015 21:57
    Reply to  Valdis

    Šis nav antivīruss un tekstā par tādu to arī nedēvēju!

    LOOK
    29.06.2015 17:07

    Uzliku Malwarebytes tikai tāpēc ka citi nespēja izravēt visādu drazu, kas bija ieperinājušies, un visu laiku Firefoxu modificēja. Pagaidām ir miers

    Midix
    29.06.2015 22:05

    Vai tad Malwarebytes ne-reālā laika skeneris jau visu laiku nebija bezmaksas? Droši vien rakstā ir runa par reālā laika monitoru, kuru Malwarebytes instalators piedāvā pēc noklusējuma aktivizēt izmēģinājuma variantā. Taču parasti pietiek ar skeneri.

    30.06.2015 13:33
    Reply to  Midix

    Jā, par Pro versiju.

    svimart
    01.07.2015 00:13

    Avast browser cleaner to dara lieliski jau pasen. Un uz gadu reģistrēties nekādu problēmu…

    Reklāma