Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple un mūziķi nedaudz apmētājas ar dubļiem, lai izspiestu no Apple Music maksimumu

    Jaunākie raksti

    Jauns mūzikas straumēšanas serviss? Jauna iespēja nedaudz pakašķēties, gūstot milzīgu atpazīstamību ar dažiem vienkāršiem un ļoti lētiem trikiem. Teilora Svifta (Taylor Swift) stājusies pret gigantu Apple, paziņojot, ka Apple Music negrasās maksāt mūziķiem nevienu centu sākotnējo trīs mēnešu izmēģināšanas periodā, tāpēc viņas albums 1989 nebūs pieejams Apple Music.

    Teilora Svifta nosūtījusi atklātu (kā gan citādi…) vēstuli Apple Music, paziņojot par sava albuma neiekļaušanu tik gaidītajā mūzikas straumēšanas servisā. Vēstulē norādīts, ka ne tikai viņa viena ir vīlusies Apple Music izvēlētajā ceļā, uzspiežot mūziķiem nekā nemaksāšanu pirmo trīs mēnešus.

    Apple nav nolieguši, ka tik tiešām šādi ir paredzēts nemaksāt mūziķiem pirmajos trīs mēnešos, par ko paši lietotāji nemaksās. Tieši pretēji – sniegta atbilde, ka tiek atzīta nemaksāšanas shēma, bet tuvākajā laikā Apple pārskatīs savu atlīdzības politiku Apple Music, kas paredzēs apmaksas veikšanu māksliniekiem, tomēr ne pilnā apmērā. Pēc trīs mēnešu bezmaksas perioda mūziķi saņems visu līgumos paredzēto atlīdzību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Guest
    22.06.2015 18:43

    Apple jau nu ir uzņēmums kuram nebūtu jābūt pilnīgi nekādām problēmām samaksāt māksliniekiem kaut 12 mēnešus, bez maksas iekasēšanas no lietotājiem. Kur viņi tos savus miljardus vispār liek?

    22.06.2015 20:08
    Reply to  Guest

    To mēs nevaram zināt. Pieņemu, ka liela nauda būs vajadzīga, lai attīstītu jaunas produktu un pakalpojumu kategorijas. Ir diezgan skaidrs, ka iPhone vairs ilgi nebūs slaucama govs. Baumo taču, ka Apple cierē uz auto biznesu un tikko kaut kur lasīju, ka Apple varētu kļūt arī par banku. Lai nopirktu vietu šajos biznesos vajag ļoti, ļoti daudz naudas.

    Rr
    22.06.2015 22:50

    Kamēr Android būs gļukains sūds, iphone gāzīs kalnus.

    x
    23.06.2015 02:19

    No ražotāja par augļotāju, nu vareni. Laikam tiešām pilnīgs ideju trūkums. Kosmiskais tūrisms tak ir jaunais izklaides veids.

    davfreim
    23.06.2015 11:45

    Ja naudu netaupa, tad ātri vien no biljoniem pāri paliks miljoni un beigās čušš. Apple manuprāt ar naudu apoetas ļoti prātīgi, neķērā to uz dažādiem nevajadzīgiem sīkumiem.

    fgfg
    25.06.2015 13:35
    Reply to  davfreim

    tikai izgudro riteni no jauna, miljardus izgāžot Apple Maps.

    25.06.2015 13:37
    Reply to  fgfg

    Kartes ir pārāk nozīmīgs elements, ko jau sen vajadzēja veidot pašiem nevis būt atkarīgiem no Google.

    Ksspars Lccis
    25.06.2015 13:56

    nu karšu vilciens imho ir drusku aizgājis, jo viena lieta ir navigācija – otra, ka gūgles kartes ir integrētas citos servisos, mājas lapās, transpoorta shēmās un sistēmās. Naudiņa jau TUR dzīvojas, nevis nāk no tavas telefona bezmaksas aplikācijas. Tas drusku sarežģītāks kopējais process

    25.06.2015 13:58
    Reply to  Ksspars Lccis

    Es to biju domājis plašākā kontekstā. Kartes jau labu laiku nav tikai navigācijai no punkta A līdz punktam B. Karšu servisi nu ir caurausti daudzos citos servisos un aplikācijās. Ja runājam par kartēm, tad man ir liela interese kurš sadūšosies nopirkt Nokia HERE kartes.

    Ksspars Lccis
    25.06.2015 14:04

    imho… redzu tikai feisbuku…

    Reklāma