Web Analytics
More
    Reklāma

    Unikālais Samsung 360 grādu skaļrunis pieejams arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    No šīs nedēļas Latvijā pieejams Samsung unikālais bezvadu skaļrunis “Wireless Audio-360”, kas nodrošina piesātinātu un visaptverošu skanējumu neatkarīgi no tā, kādā leņķī pret to atrodas klausītājs.

    “Mēs paplašinām audio produktu klāstu ar ierīci, kas Latvijas iedzīvotājiem ļaus baudīt vislabākās kvalitātes bezvadu audio skanējumu. Jaunākās tehnoloģijas  mūzikas cienītājiem savus iemīļotos skaņdarbus dinamiskā un visaptverošā skanējumā ļaus izbaudīt praktiski jebkurā telpas vietā,” papildina Viktors Markuls Samsung Electronics Baltics Sadzīves elektronikas biznesa vadītājs Baltijā.

    Reklāma

    Mūzika 360 grādos

    Skaļrunī  integrētā “Ring Radiator” tehnoloģija skaņai ļauj plūst 360 grādu rādiusā. Ierīce nodrošina dzīvīgu un bagātīgu audio sniegumu ar teicami sabalansētu augšējo un apakšējo frekvenču skanējumu. “Wireless Audio-360” skaļrunis atbalsta Bluetooth un WiFi bezvadu savienojumus, lai iemīļoto mūziku būtu iespējams atskaņot arī no mobilajām ierīcēm, savukārt Multiroom App funkcija ļauj savstarpēji savienot vairākus skaļruņus.

    Skaļrunis kā interjera elements

    360 grādu skaļruņa korpuss ir veidots no augstvērtīgiem materiāliem, turklāt atšķirībā no klasiskajām audio ierīcēm šajā ierīcē skaļruņa elements ir paslēpts, ļaujot to viegli iekļaut praktiski ikvienā interjerā. 18,1 cm plato un 42,2 cm augsto “Wireless Audio-360″ var gan novietot uz grīdas, gan piestiprināt sev vēlamā vietā.

    “Wireless Audio-360 R7” skaļrunis ir pieejams baltā un melnā krāsā, un tā aptuvenā mazumtirdzniecības cena Latvijas lielākajos elektrotehnikas un sadzīves preču veikalos ir 399 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oma
    18.06.2015 12:59

    Pēc kvalitātes varētu būt diezgan sūdīgs. :)

    KKTK
    18.06.2015 13:21

    Saderam ka iRobots viņu var uzvarēt!

    Reklāma