Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Nexus tuvojas un tas varētu iedzīvināt Project Tango ar 3D kameru

    Jaunākie raksti

    Vēl tikai maija beigās Google padarīja visiem pieejamu Project Tango planšetdatoru. Vairs nav nepieciešam kļūt par izstrādātāju vai gaidīt rindā, vienkārši dodies uz Google Store un iegādājies Project Tango planšetdatoru. Precizitātei norādīšu, ka pie mums Google Store tiešsaistes veikals nav pieejams.

    Jau kādu laiku virmo baumas par Google Nexus viedtālruņu ražotājiem. Šogad būšot divi Nexus no diviem ražotājiem – LG un Huawei. Abi Nexus viedtālruņi gaidāmi jau rudenī, bet tikko parādījušās jaunas baumas par LG ražoto Nexus, kas varētu saņemt 3D kameras. Kameras (daudzskaitlī), jo, gluži kā cilvēks ar divām acīm, arī viedierīce nespēj “saskatīt” dziļuma dimensiju ar vienu kameras aci, bez specifiskiem sensoriem un attēla pēcapstrādes.

    Reklāma

    Iepriekš ir bijuši mēģinājumi 3D attēlu ieviest viedierīču kamerās (LG G-Slate V909) un pat ekrānos (LG Optimus 3D P920), tāpēc baumas varētu būt balstītas kādās LG 3D attēlu veidošanas un demonstrēšanas iestrādnēs.

    Baumas norāda uz LG Nexus 5 modeli, kas saņems 4 GB RAM kopā ar Snapdragon 820 procesoru un 5.5 collu Quad HD AMOLED ekrānu. Viedtālrunim, protams, būs Android M operētājsistēma, 4000 mAh akumulators, USB Type-C datu un uzlādes savienojums, kā arī 13 un 20 megapikseļu kameras ar optisko attēla stabilizētāju. Android M iespējas atnesīs līdz 500 stundām gaidīšanas režīmā.

    Diemžēl izskatās, ka tagad un turpmāk Nexus sērija vairs netiks finansiāli daļēji atbalstīta no Google puses. Ja Nexus 4 un Nexus 5 bija salīdzinoši lēti, un konkurētspējīgi viedtālruņi, tad šobrīd Nexus 6 ieguvis visu labāko, bet arī tā cena ir pamatīga, atbaidot daudzus esošus Nexus 5 fanus no jaunāka viedtālruņa iegādes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    n
    23.06.2015 12:13

    n.

    Reklāma