Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Tizen gada pirmajos mēnešos zaudē pusi no viedo pulksteņu tirgus

    Jaunākie raksti

    Augošais viedo pulksteņu skaits ir atnesis kārtējo problēmu Samsung, jo ražotāja pulksteņu pārdošanas apjomi un tirgus daļa ir strauji sarukuši gada pirmajos trīs mēnešos. Tiek ziņots, ka Samsung, kas pārsvarā izmanto Tizen operētājsistēmu, tirgus daļa 2015. gada sākumā sarukusi līdz 23.1%. 23.1% izklausās daudz, tomēr 2014. gada vidū šis rādītājs bija 47.8%.

    Tizen operētājsistēmas vājais punkts ir tās sadarbība ar viedierīcēm. Būs nepieciešams Samsung viedtālrunis, lai darbinātu Tizen pulksteni, un ne jau kurš katrs… Android Wear, Pebble, Fitbit un vairākas citas platformas pilnībā atbalsta Android, kā arī iOS un pat Windows Phone viedierīces.

    Reklāma

    Gaidāms, ka Samsung pēc ilgākas klusēšanas izlaidīs apaļu viedpulksteni, kas tieši konkurēs ar LG un Motorola līdziniekiem. Tika baumots, ka Samsung varētu būt atlicis valkājamo ierīču izstrādi līdz Apple Watch oficiālai iznākšanai. Samsung savā nākamajā viedajā pulkstenī, visticamāk, ņems vērā visu Apple Watch gūto pieredzi.

    Samsung gaidāmo pulksteni, iespējams, sauks Gear A, tas būšot pieejams divās versijās – ar Bluetooth savienojumu vai ar 3G un balss zvanu iespējām. Abām versijām būs pieejams Wi-Fi savienojums. Līdzvērtīgas iespējas jau tagad piedāvā Gear S viedais pulkstenis. Tiek norādīts, ka Samsung Gear A cenai vajadzētu būt salīdzinoši augstai pat pēc Samsung standartiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma