Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft perspektīviem startup uzņēmumiem dod Azure mākoņpakalpojumus 120 000 dolāru vērtībā

    Jaunākie raksti

    Šodien Microsoft izziņoja partnerību ar vairāk nekā 150 vadošajiem akselerātoriem 47 valstīs, lai dotu iespēju saņemt 120 000 ASV dolāru bezmaksas Azure mākoņplatformas resursu atzītiem globālajiem startupiem. Sīkāka informācija bloga rakstā. Microsoft mākonis paver jaunas iespējas gan iesācējuzņēmumiem, gan esošajiem uzņēmumiem ar visvienkāršāko un pilnīgāko mākoņplatformas piedāvājumu.

    Piedāvājums paplašina esošo BizSpark Plus programmu, kura, sekmējot jaunuzņēmumu attīstību, līdz ar atvērtajam pirmkodam draudzīgo mākoņplatformu piedāvā arī bezmaksas programatūru, izstrādes rīkus un tehnisko atbalstu starupiem. Noskaties video, lai uzzinātu, ko daži no Microsoft partneru akselerātoriem par to domā.

    Reklāma

    Latvijā BizSpark programmā (mākoņresursu atbalsts līdz 750 ASV dolāriem mēnesī 3 gadu laikā) darbojas vairāk nekā 130 uzņēmumi, no tiem 24 savu darbību programmā jau ir pabeiguši. Baltijā BizSpark Plus programmā ir uzņemti vairāk nekā 10 uzņēmumi. No šodienas BizSpark Plus programmā varēs pieteikties tie uzņēmumi, kas tiks uzņemti Startup Wise Guys (Igaunija) akselerātorā vai saņems atbalstu no Nextury Ventures (Lietuva).

    Piesakies dalībai programmā – http://microsoft.com/startups

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    17.06.2015 21:43
    Nelabojams
    18.06.2015 13:30

    Un pēc tam – maksā; kur tu, cūka, liksies.

    Mikus Vanags
    03.08.2015 22:07
    Reply to  Nelabojams

    Nav tik traki! Mans stārtaps ir viens no tiem, kurš absolvēja Bizspark programmu Latvijā. Tā, kā mana biznesa stratēģija ir ilgtermiņa plāns, tad pie lielā piķa vēl neesmu ticis, bet Microsoft atbalsts viennozīmīgi ir nācis tikai par labu. Turklāt tagad Visual Studio 2013/2015 priekš mazām komandām ir pieejams bezmaksas community edition versijā. Tā, ka arī pēc Bizspark perioda beigām nekādas dižas izmaiņas neesmu jutis un pilnīgi noteikti dzīve nav beigusies!

    Reklāma