Web Analytics
More
    Reklāma

    Dizaineri un programmētāji uzmanās – TechHub Riga dodas medībās

    Jaunākie raksti

    Apkopojot aptuveni 30 startup uzņēmumu un 90 cilvēku lielu komandu, TechHub Riga ir droši uzskatāms par nozīmīgāko startup komūnas centrmezglu Rīgā un arī Latvijā. Ikmēneša TechHub Riga mītapi ir īstie pasākumi, kurus apmeklēt, ja vēlies uzzināt kas jauns un “karsts” šajā jomā, iepazīties ar interesantiem cilvēkiem un tikt pie jaunām idejām un darbiem (vai darbiniekiem).

    Pagājušās nedēļas mītapā tika izziņots kāds svarīgs jaunums. Ja iepriekš TechHub Riga varēja pieteikties tikai tehnoloģiju startupu komandas, tad tagad durvis ir vaļā arī dizaineriem un programmētājiem, kas darbojas frīlansā un vēlas būt tuvāk Latvijas startup videi. Tādējādi jaunpienācējiem būs iespēja iegūt svarīgus kontaktus, feinu darba vietu pašā Vecrīgas centrā un saņemt visus TecHub Riga biedriem pieejamos labumus (pieeja zināšanām, pasākumiem, konsultācijām u.c.), kā arī palīdzēt citiem TechHub Riga biedriem.

    Reklāma

    “Vēlamies veicināt Latvijas stārtapu ekosistēmas attīstību un piesaistīt komūnā pēc iespējas vairāk tehnoloģiju uzņēmumos ieinteresētus cilvēkus. Pievienojoties TechHub Riga, dizaineri un programmētāji iegūs iespēju tikties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, komunicēt ar jomas ekspertiem, piedalīties dažādos stārtapu pasākumos, kā arī iespēju iesaistīties jaunos projektos”, saka TechHub Riga vadītāja Egita Poļanska.

    Frīlanseriem ir tādi paši maksas nosacījumi kā startup komandām (cenas sākot no 75 eiro mēnesī), taču aktīvi darbojoties Facebook, var saņemt 25% atlaidi pirmajam mēnesim.

    a751f8bc2e02c1cdf301c51def477c15

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma