Web Analytics
More
    Reklāma

    Google ieteiks tev piemērotāko Android viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Google vakar izlaida jaunu iespēju, kas palīdzēs neizlēmīgajiem iegādāties dārgāko no piemērotajiem Android viedtālruņiem ar Which Phone servisu (saiti meklē zemāk pie Avota). Viedtālruņa izvēles process ir veidots no trīs pilnīgi identiskām daļā – vienu reizi izvēlies svarīgāko parametru viedtālrunī, otro un trešo reizi izdari to pašu. Pēc tam Google ārkārtīgi inteliģenti pateiks, ka der tikai ražotāju flagmaņi.

    Protams, šī nelielā māžošanās paredzēta pamatā tikai ASV lietotājiem, lai tiem pārdotu dažādus mobilo sakaru operatoru piedāvājumus, bet to var apiet pēdējā solī pirms ieteikto viedtālruņu modeļu parādīšanas.

    Reklāma

    Ļoti skumdināja ziņa, ka divi no trim tieši tikai un vienīgi man atlasītajiem modeļiem nemaz nav Latvijā oficiāli iegādājami. LG G4 ir iegādājams un tuvākajā laikā gaidāms arī Kursors.lv LG G4 apskats.

    download

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    IMAGin
    12.06.2015 10:46

    Interesanti, no 3 uzrādītajiem tālruņiem, viens man jau ir, un otri divi bija “opcijas” :) Sanāk diezgan precīzi…

    12.06.2015 11:12
    Reply to  IMAGin

    Visi 3 flagmaņi?

    reerr
    12.06.2015 14:41
    Reply to  Artis Abols

    kāds pārsteigums, man arī S6, Note 4 un LG G3 :D

    12.06.2015 16:22

    Papētīju, ka priekš 1h zvaniem, 10 SMS un 1h mūzikai dienā man absolūti nepieciešams Galaxy S6, One M9 vai Note Edge. Biju domājis, ka tam man ieteiks Moto E vai Moto G.

    Raivis Rasnačs
    14.06.2015 17:31

    Totāli nejēdzīgs rīks jeb vienkārši reklāma.
    Bet vispār jau prasās pēc kaut kā līdzīga, kas no visa neizmērāmi milzīgā viedtālruņu piedāvājuma tev ieteiks vispiemērotāko, balstoties uz tavām vajadzībām. Cilvēkam parastajam, ieejot telefonu bodē, nākas skriet ātri ārā, jo preču daudz, bet saprašanas maz. Ne-entuziastam ir grūti orientēties visādos GHz, GB un mAh. Ja vēl gadās pārdevējs, kas par lietojamiem uzskata tikai Samsung vai Apple izstrādājumus, tad nabaga cilvēciņš var iebraukt dziļās auzās un €800 parādā 2 gadu garumā…

    Reklāma