Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei P8 un Huawei P8 lite viedtālruņi tagad ir pieejami arī Latvijas tirgū

    Jaunākie raksti

    Sākot ar šo nedēļu, viedtālruņi Huawei P8 and P8 lite ir pieejami tirdzniecībai arī Latvijā un citās Baltijas valstīs. Visa “P8” viedtālruņu sērija lietotājam sniedz jaunākās tehnoloģiju iespējas, jaunus dizaina risinājumus un revolucionāras kameras funkcijas, kas ļauj uzņemt attēlus arī izaicinošos apgaismojuma apstākļos.

    Izstrādājot viedtālruņa P8 programmatūras risinājumus, “Huawei” orientējās uz  kvalitatīva un eleganta dzīvesveida, atpūtas, dzīvesprieka un aizrautības  iespēju nodrošināšanu mobilo telefonu lietotājiem. Fotogrāfiju uzņemšanas iespēju uzlabošana vienmēr ir bijusi tā joma, kuru tehnoloģiju kompānija “Huawei” izvirzījusi par prioritāti un kurā investē līdzekļus, tādēļ jaunais viedtālrunis Huawei P8 izvirza jaunus kameras kvalitātes standartus mobilo telefonu industrijai.

    Reklāma

    Jaunais viedtālrunis P8 spēj automātiski atpazīt nepieciešamos iestatījumus un izmantot dinamisko vairākkadru funkciju, lai samazinātu tā saucamos “trokšņus” jeb artefaktus un perfekti uzņemtu pat vissarežģītākās fotogrāfijas nepietiekama, spilgta apgaismojuma vai augsta kontrasta apstākļos. Pateicoties optiskās anti-vibrācijas leņķim, kas var sasniegt pat 1,2 grādus, augstas kvalitātes attēlus un video var uzņemt pat lielas vibrācijas apstākļos. Pasaulē pirmais četru krāsu RGBW sensors palīdz palielināt gaismas intensitāti par 32% augstu kontrastu apstākļos un samazināt “trokšņa” punktus par 78% vājā apgaismojumā. Kamera pati spēj arī noteikt augsta kontrasta vidi, tādēļ fotogrāfijas saglabās detaļas spilgta un vāja apgaismojuma apstākļos.

    Pateicoties slēdža manuālās pārvaldības funkcijai, Huawei P8 aizmugurējā kamera sniedz jaunas iespējas, padarot to par lielisku radošo izpausmju rīku jauniešiem. Piemēram, tumsā fotografējot kustīgu panorāmas ratu vai “zīmējot” objektus ar lukturīti, iespējams iegūt visas gaismas kontūras kopskatu, ko iepriekš bija iespējams darīt tikai ar profesionālu fotokameru.

    “Huawei” nemitīgi attīsta arī citas savu viedtālruņu funkcijas. Huawei P8 inteliģentā atsaukšanās funkcija palīdzēs, ja telefons ir pazudis no redzesloka. Telpā skaļi pasakot iepriekš ieprogrammētu teikumu, no telefona skaļruņiem atskanēs skaņas vai mūzika, kas palīdzēs noteikt telefona atrašanās vietu. Tika pilnveidota arī Huawei P8 audio asistenta funkcija – tagad komandas tiek izpildītas arī tad, ja telefons ir gaidīšanas režīmā ar izslēgtu ekrānu. Piemēram, funkcija “zvanīšana izslēgta ekrāna režīmā” sniedz iespējas zvanīt kādam no kontaktiem, vienkārši piespiežot jebkuru pogu. Iebūvētās duālās antenas vienlaikus saņem signālus no visām pusēm, kas novērš signāla zudumus un sniedz augstas kvalitātes zvana un interneta lietošanas iespējas pat atrodoties kustībā.

    “P” sērija ir pazīstama ar savu minimālisma dizainu – plakanu, bezrāmja ekrānu un tīru dizainu arī telefona aizmugurējā panelī. Arī kameras objektīvs nav izvirzīts un ir vienā līmenī ar pārējo virsmu. Visu telefona detaļu pamatā ir vienkāršas formas. Lai uzlabotu komfortu un eleganci, tālruņa formas dizaina autori iedvesmojās no grāmatu kontūrām, tādējādi sniedzot lietotājiem iespējas ērtāk turēt viedtālruni rokās.

    Tāpat kā visi “P” sērijas telefoni, arī Huawei P8 pārsteidz ar savu slaido formu. Telefons ir vien 6.4mm plāns un tā svars ir 144g. P8 ir 2600 mAh baterija. Tajā ir iestrādātas jaunākās Kirin 930 astoņkodolu 64-bit mikroshēmas, kas par 20% uzlabo tālruņa veiktspēju, salīdzinot ar citiem līdzīgu akumulatoru telefoniem.

    Tikmēr P8 lite ir neiedomājami slaids viedtālrunis, kas aprīkots ar astoņkodolu procesoru un lielisku kameru. Tā 13MP aizmugurējā kamera, gaismas sensors un zilā stikla filtrs sniedz asāka attēla iespējas. 5MP priekšējā kamera ar 10 līmeņu skaistuma korekciju funkciju būs ideāli piemērota pašbildēm. Lai padarītu tās vēl labākas, Huawei P8 lite ir iestrādātas ideālas pašbildes (Perfect Selfie), panorāmas pašbildes (Panoramic Selfie),  fotografēšanas vājā apgaismojumā (Low Light shooting), visa attēla fokusa (All-Focus), intervālu fotogrāfijas (Time-lapse), ātrā momentuzņēmuma (Ultra Snapshot) un labākā attēla (Best Shoot) režīmi. Tālrunis sver tikai 131 gramus, un tam ir spēcīgs 1.2 GHz Qualcomm astoņkodolu procesors, bet ekrāns ir veidots no trešās paaudzes Gorilla Glass.

    Gan Huawei P8 , gan P8 lite būs pieejami vairākās krāsās – P8 titāna pelēkā un šampanieša krāsā, bet  P8 lite melnā un baltā krāsā. Viedtālruņi Latvijā būs pieejami mobilo sakaru operatoru veikalos Latvijas Mobilais Telefons, Tele 2, Bite, kā arī RD Electronics un Capital. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 499 EUR (P8) un 249 EUR (P8 lite).

    Lai iepazīstinātu ar jaunajiem viedtālruņiem un to sniegtajām iespējām, šo sestdien, 12. jūnijā no plkst. 12:00-19:00 tirdzniecības centrā “Spice” notiks akcija “Atslēdz jauno Huawei P8”. Tajā ikviens apmeklētājs varēs izmēģināt savu veiksmi un roku veiklību, lai no simtiem atslēgu atrastu īsto, kas paver ceļu uz jauno Huawei P8.

    https://www.youtube.com/watch?v=WTmPGdmz4gM

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    17 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Datums
    11.06.2015 13:58

    Sestdien būs 13.jūnijs ;)

    Jokman
    11.06.2015 15:49

    Kad beidzot būs ilgi solītais apskats???

    re-mix
    11.06.2015 16:19

    No kurienes Jūs rāvāt ka P8 Lite ir Gorilla Glass? Ne kur tas nav minēts, pat viņu mājaslapā.
    Tas arī ir viņa lielākais mīnus neaizsargāts stikls.

    Ksspars Lccis
    11.06.2015 20:36
    Reply to  re-mix

    nu bet kaut kā jau viņam jāmaksā uz pusi lētāk…

    Maris Laudams
    11.06.2015 21:07
    Reply to  re-mix

    Tā ir preses relīze

    11.06.2015 22:21
    Reply to  re-mix

    Esmu pajautājis Huawei pēc precīzākās informācijas. Relīzē ir, bet produkta lapā tik tiešām neredzu Gorilla Glass.

    Svetlana
    12.06.2015 23:49

    Paldies Kristap par padomiem,ko neliedzi :-)Interneta veikalos telefonu nepirku,labi,ka paklausīju:-)Honor 6 jau man lai vien izpaliek ,esu sagaidījusi Huawei p8,gaidīšu vēl tik šeit apskatu:-)Veiksmi it visā!

    14.06.2015 10:21
    Reply to  Svetlana

    Ņem par labu! :) Es nesen dzirdēju, ka Latvijā diezgan oficiālā kārtā šovasar parādīsies daži Honor modeļi, bet starp tiem laikam nebija Honor 6. Jebkurā gadījumā centīšos sekot līdzi jaunumiem un informēšu par uzzināto.

    Svetlana
    11.07.2015 21:50

    :-)Apgaismo lūdzu par P8 apskatā:-)Lai veicas!

    Raivis Driķis
    15.06.2015 14:11

    Low light shooting p8 lite gan nav, kā šeit tas ir minēts

    15.06.2015 14:15
    Reply to  Raivis Driķis

    Tu domā nav kā atsevišķs kameras iestatījums? Kaut kāda bildēšana taču sanāks arī čābīga apgaismojuma apstākļos :)

    Raivis Driķis
    15.06.2015 18:24

    Tieši tā, nav kā papildus kameras iestatījums, ko pirms iegādāšanās biju gaidījis. Kaut gan arī oficiālajā mājaslapā ir minēts, ka ir, bet tomēr nav. Sliktākos gaismas apstākļos bildes nav sliktas, var mainīt manuāli ISO.

    Ksspars Lccis
    03.07.2015 10:12

    P8, tieši pusnakts, izstabā pilnīga tumsa. iso 100, ekspozīcija 22 sekundes… Kristap, kad būs apskats? Man interesē, vai būsi atklājis dažas slēptās fīčas… :D

    Svetlana
    11.07.2015 21:46
    Reply to  Ksspars Lccis

    :-)arī es Kristap ,gaidu P8 apskatu,nu ļoti gaidu:-),jo no filmēšanas jaukumiem saprotu maz:-)Turu rokā telefonu,bet:-)bez apskata šeit,pat pusi laikam no viņa funkcijām nesajēdzu:(Sasparojies :-)un apgaismo mūs visus:-)lūdzu!Jauku vakaru:-)

    Svetlana
    11.07.2015 21:48
    Reply to  Ksspars Lccis

    Ups:-) Tev aizsūtījās :-)nu nekas

    Gaidot
    20.07.2015 19:52

    Kad būs huawei p8 lite apskats???

    20.07.2015 20:34
    Reply to  Gaidot

    No sākuma tiksim galā ar Huawei P8 apskatu (domāju, ka šonedēļ vai nākamās nedēļas pirmajā pusē būs gaisā) un tad ķeramies pie P8 Lite.

    Reklāma