Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izveido aplikāciju ērtai datu pārnešanai no Android telefoniem uz iPhone

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ Sanfrancisko notiekošajā Apple WWDC izstrādātāju konferencē uzņēmums pavēstīja par OS X, iOS jaunumiem, kā arī prezentēja jaunu Move to iOS mobilo aplikāciju. Tā Android ierīču lietotājiem palīdzēs droši un bez vadu izmantošanas pārnest datus no savas Android ierīces uz iPhone. Apple sola, ka aplikācija noderēs, lai pārnestu lietotāja kontaktus, ziņojumus, fotogrāfijas un video, interneta grāmatzīmes, e-pasta kontus, kalendārus, ekrāntapetes, kā arī mūziku un grāmatas. Tāpat arī šī aplikācija apzinās lietotāja uzstādītās aplikācijas un piedāvās no App Store lejupielādēt to iOS versijas.

    Tas ir pozitīvs jaunieviesums, jo tipiski datu pārnešana starp dažādu platformu ierīcēm var būt diezgan problemātiska. Tiesa, arvien vairāk izmantotie mākoņservisi šo problēmu lielā mērā palīdz atvieglot. Līdz šim datu pārnešana starp Apple ierīcēm ir bijusi slavena ar savu vienkāršību un drošību. Move to iOS aplikācija (ja tā tiešām spēs labi darboties Android pasaules zoodārzā) noteikti būs noderīga tiem lietotājiem, kas neprot vai nevēlas pavadīt stundas meklējot veidus kā pārnest savus datus starp ierīcēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kursoriņš
    10.06.2015 09:37

    Pārnes datus no Android uz iPhone, nopērc iPhone stikliņu ar back pogu un atslēdzies no tīkla lai nesaņemtu reboot sms, un darbojies kā ar Android!

    Nauris
    15.06.2015 20:07

    ” kā arī mūziku un grāmatas”

    kā būs ar nelegālo mūziku?

    vai nu nebūs vai arī būs, bet ja būs tad būs tā ka pie pirmās sinhronizācijas visas dziesmas pazudīs? :D

    Reklāma