Web Analytics
More
    Reklāma

    Skaties WWDC 2015 arī ja neesi Apple lietotājs

    Jaunākie raksti

    Apple World Wide Developer Conference sāksies šovakar 20:00 un gaidāms, ka pasākuma ietvaros Tims Kuks un vairāki citi Apple vadošie darbinieki izstāstīs par gaidāmajiem programmatūras jaunumiem. Tieši tā – programmatūras, jo Apple WWDC pamatā vienmēr tiek izziņotas jaunas iOS un OS X operētājsistēmas, dažādas Apple programmatūras un servisi. Tā starp citu tikai tiek izziņoti pāris klēpjdatoru atjauninājumi vai kāds cits nieks.

    Apple WWDC tiešsaistes vērošana pieejama visā pasaulē un ir bijuši gadījumi, ka tā ir nepieejama pārslodzes dēļ. Tiek ieteikts tiešraidei pieslēgties laicīgi. WWDC 2015 tiešraides skatīšanai būs nepieciešams vismaz Safari 6.0.5 pārlūks kopā ar OS X 10.8.5 vai Safari pārlūks, kas nāk kopā ar iOS 6.0 vai jaunāku operētājsistēmu. Tiek atbalstītas arī otrās un trešās paaudzes Apple TV ierīces. Bet ko darīt tiem, kam nav pieejamas Apple ierīces?

    Reklāma

    Chrome un Firefox pārlūku lietotāji var izmantot nelielu triku, apmānot Apple izveidotos ierobežojumus. Nāksies vien uzstādīt interneta pārlūka paplašinājumu (meklē lejā pie Avota), ar paplašinājuma palīdzību pārslēgties uz Safari attēlošanu un tas atļaus pieeju WWDC 2015 tiešraides apskatei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    atis
    08.06.2015 15:51

    Pie citiem WWDC iepriekš izsludinātajiem niekiem var minēt arī tādu iPhone4, piemēram.

    08.06.2015 16:05
    Reply to  atis

    Tas ir izņēmums.

    Reklāma