Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi kļuvis par otru lielāko valkājamo viedierīču ražotāju pasaulē

    Jaunākie raksti

    Kārtējo reizi Xiaomi spējis iekarot vietu zem tehnoloģiju saules, apsteidzot citus konkurentus, kas nozarē darbojas jau kopš pirmsākumiem. Šoreiz ir runa par valkājamo viedierīču un tehnoloģiju izplatību, kur šķietami dominē Android Wear un Fitbit, bet izrādās, ka Xiaomi pavisam īsā laika periodā spēja izsisties līdz otrajai vietai pasaulē un tikai viens Android Wear ražotājs iekļuvis top-pieciniekā.

    Tiek lēsts, ka Xiaomi jau šobrīd kontrolē ceturto daļu no visa valkājamo viedierīču tirgus, turklāt uzņēmums ir ļoti tuvu tam, lai kļūtu par lielāko tirgus spēlētāju, apsteidzot FitBit. Trešajā vietā ar 6% atrodas Garmin ar visai dārgajiem sporta pulksteņiem, bet ceturtajā ar 5.3% – Samsung. Tiesa, Samsung vairāk vērš uzmanību uz savu Tizen operētājsistēmu, un Android Wear no ražotāja valkājamo ierīču klāsta sastāda tikai mazu daļu.

    Reklāma

    Pagaidām Apple Watch pārdošanas apjomi nav uzņēmuši maksimālus apgriezienus, bet līdz rudenim Apple Watch arī vajadzētu nonākt kādā valkājamo ierīču topā. Turklāt, ja var ticēt prognozēm, Apple Watch parādīs apskaužamu pārdošanas apjomu, bet diez vai dārgais pulkstenis spēs aizsteigties garām 15 dolārus vērtajam Xiaomi Mi Band.

    wearable-market-share-q1-2015-idc

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Matiss
    04.06.2015 11:06

    plus shippings uz UK 20 dolāri

    A-Z
    13.08.2015 10:38

    Oriģinālo MiBand regulāri var dabūt par ~12€ ar bezmaksas sūtīšanu uz LV, cik zinu, Banggood un Gearbest tirgo oriģinālos Xiaomi produktus un regulāri piedāvā atlaides. Par citiem pārpircējiem nezinu, jo neesmu interesējies.

    Reklāma