Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei un Volkswagen paziņo par sadarbību

    Jaunākie raksti

    Automašīnu nozare arvien vairāk saplūst ar informācijas tehnoloģiju nozari – tajās integrēto izklaides sistēmu un borta datoru saskarnes arvien līdzīgākas mūsdienīgām mobilajām ierīcēm, nevis to priekšgājējiem no pagājušā gadsimta. Likumsakarīgi, arvien vairāk uzņēmumi, kas līdz šim aktīvi darbojošies tehnoloģiju nozarē, uzsāk sadarbību ar dažādiem automašīnu ražotājiem.

    Šoreiz par savstarpēju sadarbību ir paziņojuši Ķīnas telekomunikāciju uzņēmums Huawei un vācu autoražotājs Volkswagen. Uzņēmumu sadarbība tiks attīstīta ar mērķi pilnveidot mobilo tālruņu integrāciju automašīnas multimediju sistēmās ar MirrorLink tehnoloģijas palīdzību, nodrošinot nemanāmu Huawei viedtālruņu savienošanos ar noteiktiem Volkswagen modeļiem.

    Reklāma

    MirrorLink ļauj vadītājam savienot tā viedtālruni ar automašīnas multimediju sistēmu, tādējādi sniedzot iespēju dublēt tālruņa ekrānā attēloto informāciju arī automašīnas displejā. Tāpat ar šīs sistēmas palīdzību ir iespējams brauciena laikā droši izmantot viedtālruņa funkcijas – navigāciju, mūzikas atskaņotāju, zvanu veikšanu un īsziņu rakstīšanu – vadot tās no automašīnas galvenā displeja.

    Šīs sadarbības rezultātu pagaidām varēs baudīt vien Ķīnas tirgum paredzētajās Volkswagen automašīnās. Pirmie auto, kas tiks aprīkoti ar MirroLink sistēmu, būs Ķīnā ražotie Volkswagen Lamando (uz Jetta bāzes) un Golf VII. Savukārt no 2016.gada ir paredzēts ar MirrorLink aprīkot visus Volkswagen modeļus, kas tiks importēti Ķīnas tirgum.

    Jāpiebilst, ka Volkswagen jau iepriekš ir izziņojuši, ka šogad gaidāmi arī pirmie modeļi ar Apple Car Play un Google Android Auto atbalstu.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma