Web Analytics
More
    Reklāma

    Kādi jaunumi sagaidāmi no Apple WWDC 2015

    Jaunākie raksti

    Kā jau ierasts, katru gadu jūnijā gaidāma Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) un arī šis gads nav izņēmums. Visi kāri tvers katru Apple pārstāvju teiktos vārdus, cerot uz jaunu ierīču un servisu izziņošanu, kā arī vecāku viedierīču aplaimošanu ar operētājsistēmas jauninājumiem.

    Šogad WWDC 2015 norisināsies no 8. līdz 12. jūnijam un noteikti gaidītākais Apple jaunums ir pārveidotais Beats mūzikas straumēšanas serviss. Daudzi cer, ka Apple šogad vairāk pievērsīsies Apple TV televizoru aprīkojumam un atbilstoša lietotņu veikala ieviešanai.

    Reklāma

    Iepriekš tika baumots, ka Apple WWDC 2015 ietvaros varētu tikt atklāts Google Now servisa konkurents Proactive, kas apvienos un papildinās esošās Siri, kontaktu, kalendāra un lietotņu paziņojumu sistēmas iespējas. Spotlight meklēšanas rīks tiks papildināts ar Facebook paziņojumiem un jaunumiem, Passbook akcijām un pat restorānu informāciju kopā ar galdiņa rezervēšanas iespējām, un iespēju nosūtīt draugam kalendāra ierakstu ar plānoto vakariņu laiku.

    Visticamāk, Apple izziņos arī jaunas iOS un OS X operētājsistēmas versijas. Šis gads varētu iezīmēt būtisku veco Apple viedtālruņu un planšetdatoru modeļu skaita sūtīšanu pensijā. Tiek mēļots, ka iOS 9 versija atbalstīs vairs tikai 64-bitu Apple A7 un A8 procesorus, kā arī jaunākus procesora modeļus. Cietīs daudzi vecāki iPad un iPhone modeļi, kas nesaņems iOS 9. Baumas norāda arī uz iespējamu iPad ekrāna pārdalīšanu, ļaujot blakus izvietot divu lietotņu logus.

    WWDC 2015 tiešraide būs skatāma apple.com/live, bet būs nepieciešams vismaz Safari 6.0.5 pārlūks kopā ar OS X 10.8.5 vai Safari pārlūks, kas nāk kopā ar iOS 6.0 vai jaunāku operētājsistēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma