Web Analytics
More
    Reklāma

    Sieviete nodod pārstrādei $200 000 vērtu Apple I datoru

    Jaunākie raksti

    Kāda kundze pēc vīra nāves iztīrījusi māju no viņasprāt nederīgiem mēsliem – daļu izmetusi, daļu nodevusi pārstrādei. Vienu viņa šobrīd nezina – nolietotās elektronikas pārstrādātāji atraduši viņas nodoto lietu kastēs ļoti reto Apple I datoru, ko pēcāk kāds kolekcionārs iegādājies par 200 000 ASV dolāriem.

    Nolietotās elektronikas pārstrādātāji nav nekādi necilvēki un viņi meklē kundzi, lai viņai nodotu pusi no Apple I datora cenas. Diemžēl viņa nebija atstājusi savu kontaktinformāciju.

    Reklāma

    Šis noteikti nav unikāls gadījums, kad uz miskasti dodas dārgas un naudas izteiksmē vērtīgas lietas. Bieži redzētas tā saucamās “memes”, kur audiotehnikas un velosipēdu īpašnieki ir satraukti, ka pēc viņu nāves sieva pārdos tehniku vai velosipēdu par cenu, kādu vīrs viņai nosaucis uzreiz pēc to iegādes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vitālijs Sikuriņecs
    01.06.2015 22:41

    Ko lai saka, debīliem pieder pasaule.
    Saprotu, vēstures pabiras utt. Bet tā ir parastākā elektroprece. Diez pa cik iet pirmie gludekļi, ledusskapji utt? Ka tik naudu no tukša gaisa vārītu.

    GundarsBarons
    01.06.2015 23:15

    Nekā 200000dolāru vērta es tai kastē neredzu. Nevajag jaukt lietas vērtību ar naudu, kuru gatavs izmest kāds kuram tās reāli par daudz. 200000dolāru vērta varētu būt, teiksim, ierīce, kura dienā spētu saražot pārtiku, lai pabarotu 2000 cilvēkus, nevis tas savu laiku nolietotais aparāts.

    Reklāma