Web Analytics
More
    Reklāma

    Google pārtrauks Calendar SMS paziņojumu sūtīšanu 27. jūnijā

    Jaunākie raksti

    Google Calendar viena no iecienītākajām funkcijām bija SMS paziņojumu saņemšana par tuvojošos notikumu. Diemžēl Google Calendar no SMS sūtīšanas atteiksies jau 27. jūnijā, dodot priekšroku citiem, mūsdienās uzticamākiem paziņojumu saņemšanas veidiem.

    Google Calendar SMS paziņojumi bija pieejami jau labu laiku pirms pie mums nonāca viedtālruņi. Tobrīd nebija iespējams piegādāt cita veida tiešsaistes vai “push” tipa paziņojumus. Šobrīd Google, visticamāk, Calendar SMS izsūtīšanu redz kā liekus izdevumus, bet aizbildināšanās ar viedierīču attīstību ir lielisks veids, kā atteikties no SMS sūtīšanas.

    Reklāma

    Google norāda, ka šobrīd pieejamas oficiālas Calendar Android un iPhone lietotnes, kas spēj pilnībā nodrošināt cita veida paziņojumus. Arī trešo pušu kalendāri, kuru skaitā ir Sunrise, Fantastical, Calendars 5 (Readdle) un Any.do, spēj piedāvāt ar Google Calendar pilnībā saderīgas paziņojumu iespējas. Google Calendar piedāvā saņemt paziņojumus e-pasta veidā vai arī kā uznirstošu atgādinājumu viedierīces augšējā rīkjoslā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vitālijs Sikuriņecs
    01.06.2015 22:38

    Samērā loģiski. Reāli, ja viedtālruni nav iespējams pieslēgt WiFi, tad diez vai cilvēks ir tik advancēts, lai izmantotu sinhronizācijas priekšrocību un visus eventus jau ieraksta pašā ierīcē, kura laipni par visu atgādinās.

    Reklāma