Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Office Lens ” dokumentu skeneris” pieejams Android lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Microsoft turpina palielināt savu klātbūtni populārajās mobilajās operētājsistēmās ar Office Lens lietotni, kas iepriekš bija pieejama Windows Phone un iOS operētājsistēmām, bet nu nonākusi arī pie Android lietotājiem. Precizitātei jāatzīmē, ka Office Lens Android lietotne iepriekš bija pieejama beta testētājiem un šonedēļ tā kļuvusi pieejama visiem interesentiem.

    Office Lens lietotne spēj automātiski atpazīt lapas vai tāfeles malas, iztaisnot attēlu, apgriezt liekās malas un padarīt nofotografēto dokumentu ērtāk lasāmu. Office Lens pieļauj arī drukātā teksta optisku burtu atpazīšanu, pārvēršot attēlu rediģējamā tekstā. Tas pats atteicas uz vizītkartēm.

    Reklāma

    Baltās tāfeles fotografēšana automātiski paveic to pašu – attēla iztaisnošanu, ēnu novākšanu, krāsu pielāgošanu. Uzņemtās fotogrāfijas no Office Lens var pārveidot Word dokumentos, PowerPoint prezentācijās un PDF datnēs. Office Lens ir bezmaksas lietotne.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    remix
    29.05.2015 15:29

    Android 4.1 :(

    Ksspars Lccis
    29.05.2015 19:41

    nu tā, iztestēju… 50/50 ir ar tās formas atpazīšanu un taisnošanu.

    Hārvijs Kleins
    30.05.2015 09:29

    Patestēju, darbojās gandrīz labi, bet brīžiem var būt noderīga ja vajadzīgais lapas saturs ir jānosūta kaut cik pārskatāmā formātā , kā arī noliekot lapu uz galda un pietuvinot, nofotografējot ar slīpumu brīžiem sanāk diezgan pārskatāmi , tas ir gadījumos ja dokuments atrodas tālāk nekā gribētos.

    Girts
    01.06.2015 14:22

    Šito te neatradu kā piedarbināt – Office Lens pieļauj arī drukātā teksta optisku burtu atpazīšanu, pārvēršot attēlu rediģējamā tekstā.Citiem izdevās?

    vēer
    01.06.2015 18:52
    Reply to  Girts

    Tur laikam neprecizitāte tekstā – es uztaisīju no padomju laiku grāmatas ar ne pārāk treknu druku Lens attēlu un saglabāju to kā PDF(var arī Word), tekstu tad var rediģēt vai nu iekš PDF vai arī iekš Word, bet jārēķinās, ka tas atkarīgs no drukas kvalitātes, jo programmai var būt grūtības šo tekstu pareizi nolasīt, piemērs:

    FOSILO HOMINiDU DATÊSANA

    Precïzi datët fosîliias vai ari iežus, kuros tãs atrastast ir loti svarigi: tas palidz labäk izprast, Isä noritöjusi rnüsu evolücija. Vispazistamäkã datëšanas metode ir saistita ar oglekla izotopu 14C, kas pa barošanãs l$ëdi uzkräjas ikviena dzïvnieka organismä. Dzivniekam nomirstot, ši uzkräšanäs

    Izkopēts no šī attēla:
    http://i59.tinypic.com/2hpuof5.jpg

    Girts
    02.06.2015 17:30
    Reply to  vēer

    Paldies atradu. Taču rezultāts vājš. Iepirku Abbyy text grabber. Tai padodas labāk latviešu valodu saprast.

    Reklāma