Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple veidojot Google Now konkurentu iOS 9 operētājsistēmai

    Jaunākie raksti

    Tuvojas Apple WWDC 2015 konference un spēkā pieņemas baumas par jaunajām iOS 9 mobilās operētājsistēmas iespējām. Tiek minēts, ka Apple neko šobrīd nespēj likt pret Google Now servisu, kas piedāvā nu jau ļoti plašu informāciju par laika ziņām, transporta informāciju, lētiem lidojumiem, paziņojumus no daudzām lietotnēm utt. Bet tas varētu mainīties līdz ar iOS 9 nonākšanu Apple viedierīcēs.

    Proactive būšot Siri, kontaktu, kalendāra un lietotņu paziņojumu sistēmas apvienojums. Spotlight meklēšanas rīks tiks papildināts ar Facebook paziņojumiem un jaunumiem, Passbook akcijām un pat restorānu informāciju kopā ar galdiņa rezervēšanas iespējām, un iespēju nosūtīt draugam kalendāra ierakstu ar plānoto vakariņu laiku.

    Reklāma

    Apple Maps papildinās ar Browse Around Me, kas piedāvās plašu informāciju par kafejnīcām, viesnīcām, veikaliem, muzejiem un apskates objektiem. Visi atbalstītie trešo pušu servisi saņems pielāgotas Siri balss komandas, kas ierobežos piekļuvi privātiem lietotāja datiem.

    Kā jau ierasts, jaunās iespējas var nenonākt iOS 9 operētājsistēmā, ja Proactive netiks atzīts par pilnībā pabeigtu produktu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    29.05.2015 21:46

    nu fui cik nesmuki… kopēt gūgli… stīvs kapā akal rotē kā vilciņš…

    Ksspars Lccis = fandroids
    30.05.2015 11:38
    Reply to  Ksspars Lccis

    Atradies īstais runātājs, ej paklanies googlei, tak jau 12:00 būs, nez šitiem visiem Fandroidiem, tāpat kā putina vatņikiem algas maksā par komentēšanu?

    Ksspars Lccis
    30.05.2015 15:27

    Tu laikam esi ciets kā krāsns stūris, katrā ziņā uzreiz pēc teksta redzams, ka ironiju neuztver… starp citu, es galīgi neesmu andrīša fans, drīzāk wp; diemžēl andris ir vienīgais, kas atbalsta man dažas vitāli nepieciešamas funkcijas.

    Tikpat loģisks virsraksts.
    01.06.2015 07:43

    “Apple veidojot Google Now konkurentu iOS 9 operētājsistēmai”-

    iOS 9 veidojot konkurentu Google Now Apple operētājsistēmai

    Reklāma