Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft veido čatiņa stila e-pasta lietotni

    Jaunākie raksti

    Tiek baumots, ka Microsoft veidojot jauna tipa e-pasta sarakstes lietotni, kas daļēji atgādinās čata tipa saziņu. Outlook komanda sākotnēji izveidos iPhone darbināmu lietotni un tās nosaukums, visticamāk, būs Flow.

    Microsoft Flow šobrīd tiekot testēta uzņēmuma iekšējās saziņas nodrošināšanā un tā papildina Outlook e-pasta iespējas. Microsoft Flow spēs novērtēt tie, kuri aktīvi izmanto e-pastu saraksti, turklāt Flow parādīs saziņu kā čatu, nevis kā bezgalīgi garus e-pastus ar neskaitāmām atbildēm un pielikumiem.

    Reklāma

    Tie arī norādīts, ka Flow ļoti atgādina Skype papildinošu lietotni Qik, ar ko Microsoft iepazīstināja pagājušā gada rudenī. Qik nav vienīgā Microsoft saziņas lietotne. Nevajag piemirst arī novārta atstāto Lync. Skype for Business ir balstīts uz Lync platformas, un papildus pašreizējām Lync iespējām ieviesīs lietotājiem pazīstamo Skype vidi un zvanus uz Skype ID numuriem. Jaunais pakalpojums — Skype for Business — ir nākamais solis Microsoft produktu klāsta optimizācijā, kas nodrošina labāku savietojamību starp dažādiem risinājumiem un platformām, kā arī jaunu funkcionalitāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma