Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 pirātiem būs jāsadzīvo ar ūdenszīmi un Candy Crush Saga

    Jaunākie raksti

    Iepriekš izskanējušas dažādas baumas un neprecizitātes par Windows 10 attieksmi pret piratizēto operētājsistēmas versiju atjaunināšanu un iespējām to paveikt bez maksas. Šobrīd Microsoft ir beidzot tikuši paši ar sevi galā un Windows šefs Terijs Meijersons (Terry Myerson) precizējis, ka pirāti vis pie pilnvērtīga Windows 10 tik vienkārši netiks.

    Windows 10 uzstādīšana un aktivizēšana norisināsies ar Windows Store palīdzību un pirātiem šajā procesā tikšot stingri ieteikts iegādāties Windows 10, kā arī piedāvāti pievilcīgi izcenojumi. Nelegālās Windows 10 versija tiks pie kritisko jauninājumu uzstādīšanas, bet nesaņems citus jauninājumus. Pirātiem Windows 10 sākuma ekrānā vienmēr būs ūdenszīme ar informāciju, ka operētājsistēma nav aktivizēta.

    Reklāma

    Windows 10 cena daļēji tikšot kompensēta ar dažādiem sadarbības partneru piedāvājumiem. Daudzi to varētu uzskatīt par liekprogrammatūru (bloatware), jo kopā ar Windows 10 tikšot saņemta Candy Crush Saga spēle. Protams, Windows 10 tiks arī pie ierastajām Solitaire, Minesweeper un Hearts spēlēm. Noprotams, ka Candy Crush Saga saņems visi Windows 10 mājas lietotāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    18.05.2015 10:42

    CCS – jā, tādēļ vien ir vērts pirkt Win10 ))

    ddd
    18.05.2015 14:32

    ja iedos līdzi 100 kristālus CCS, tad, es pieļauju, varētu būt daudzāk W10 legalizētāju :D

    18.05.2015 16:05

    Vismaz Solitare nenogriezīs. Tagad var gulēt mierīgi.

    Reklāma