Web Analytics
More
    Reklāma

    LG WebOS 2.0 Smart TV sistēmas priekšrocības salīdzinājumā ar WebOS 1.0

    Jaunākie raksti

    LG WebOS 2.0 ir atjaunināta versija kompānijas unikālajai WebOS Smart TV operētājsistēmai, kas sākotnēji tika izstrādāta, lai padarīt televizoru pārvaldi vienkāršu un novērstu aizvien pieaugošu neapmierinātību ar pārmērīgi sarežģītām televizoru izvēlņu sistēmām. LG webOS 2.0 ir īpaši radīta, lai uzlabotu svarīgākās funkcijas, kas pieejamas jaunāko paaudžu Smart TV televizoru modeļos, tādējādi nodrošinot lietotāja pieredzi, ar kuru nespēj sacensties neviena no konkurējošajām platformām. Lai arī vizuālā atšķirība starp sistēmas pirmo un otro versiju varētu nešķist saskatāma, webOS 2.0 nodrošina vairākus jaunus pilnveidojumus un uzlabojumus salīdzinājumā ar sākotnējo piedāvājumu.

    Ātrāks ielādes laiks

    WebOS iedarbināšana tagad kļuvusi krietni ātrāka – Home Launcher aktivizēšanas un aplikāciju palaišanas laiks ticis samazināts par 70%. Uzlabojumi panākti ar sistēmas optimizācijas palīdzību, kas ievērojami samazina ieslēgšanas un viedo pakalpojumu ielādes laikus.

    Reklāma

    Jauns ērtību līmenis

    Jaunums WebOS 2.0 ir funkcija My Channels. Ta nodrošina iespēju lietotājiem individuāli pielāgot savus iecienītākos televīzijas kanālus, lai nodrošinātu lielāku ērtību. Tāpat tikusi uzlabota arī Live Menu funkcija – soļu skaits, kas nepieciešams noteiktas manipulācijas veikšanai, ticis ievērojami samazināts salīdzinājumā ar WebOS 1.0.

    Tāpat jaunums ir Quick Settings, kas ļauj skatītājiem veikt izmaiņas, nepārtraucot programmu, kuru viņi skatās. Operētājsistēmā WebOS 1.0 uzstādījumu lapa aizklāja pusi ekrāna un bija krietni sarežģītāka lietošanā. Visi jaunie Quick Settings piedāvā gaumīgu un intuitīvu lietotāju saskarnes navigāciju.

    Vēl viena būtiska izmaiņa ir Input Picker, kas nodrošina iespēju nekavējoties atpazīt pieslēgto ierīci tūlītējai lietošanai. Operētājsistēmā WebOS 1.0 ievades lapa tika attēlota pāri ekrāna saturam, tādējādi ievērojami traucējot skatīšanās pieredzi.

    LG Content store

    LG Store ticis pārdēvēts par LG Content store. Jauns veikals ir skaidri un vienkārši lietojams ar lielu daudzumu informācijas par pieejamām filmām un televizijas raidījumiem, padarot to par lieliski piemērotu vietu visai pieejamajai izklaidei. Uzlabota satura pārlūkošana nodrošina iespēju lietotājiem atrast un baudīt viņiem vēlamo saturu bez nepieciešamības pārlūkot lērumu saturu un lapas.

    Skaitļi uz LG Magic Remote tālvadības pults

    LG Magic Remote tālvadības pults, kas ļauj lietotājiem pa ekrānu vadīt kursoru, pievienojot skaitļu tastatūru. Tādējādi turpmāk jums būs nepieciešama tikai viena tālvadības pults, lai pārvaldītu savu televizoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KLF
    19.05.2015 08:14

    Interesanta tēma aizsākta, būtu jauki ja padalītos reālie lietotāji par WebOS plusiem mīnusiem pēc reālās pieredzes un izteiktu viedokli par to vai sistēmai ir nākotne.

    Jānis
    19.05.2015 09:06

    Lielākā bēda ir tā, ka LG neizdomāja kā iedot jauno WebOS iepriekšējās versijas īpašniekiem, un tikai gadu veciem TV.

    x
    19.05.2015 09:21
    Reply to  Jānis

    Nopērkot TV ar webos2 – par visu padomāts :)

    bombelats
    20.05.2015 12:20

    Man ir nepilnus 3 gadus vecs TV un nav pat WEBOS 1.0 vēl.Tā kā nav ar ko salīdzināt, tad ciešams šķiet pat tur esošais OS. Ielādes laiks laiks gan šķiet gana ilgs pat bez salīdzināšanas.

    Reklāma