Web Analytics
More
    Reklāma

    Tiesa lems, vai Fitbit spēj sekot miega režīmiem

    Jaunākie raksti

    Fitbit ir viens no lielākajiem spēlētājiem fitnesa aproču lauciņā un kā jau lieliem spēlētājiem pienākas, tie tiek kratīti un plosīti visos virzienos. Uzņēmums iesūdzēts tiesā par to, ka Fitbit aprocēm nav un nevar būt nekādas iespējas mērīt un uzraudzīt valkātāja miega režīmus. Jau iepriekš Fitbit ir pieredze ar tiesu darbiem, jo pirmās Fitbit aproces esot izraisījušas alerģiskas reakcijas.

    Pieteikumā tiesai norādīts, ka Fitbit miega sekošanas funkcija ir klaji meli un ražotājam nav tehnisku iespēju novērot miega režīmus, laikus un atbilstoši izrēķināt jebko par guļavu. Fitbit neesot tādu sensoru, kas spētu noteikt kaut vienu saprātīgu, zinātnisku parametru par gulēšanu.

    Reklāma

    Tiek papildināts, ka Fitbit pat nespēj noprast un saskatīt kaut cik precīzu gulēšanas laiku. Tiesas dokumentos norādīts, ka Fitbit vidēji pieskaita 67 papildus minūtes pie gulēšanas, ko cilvēks faktiski pavadījis nomodā. Nepareiza laika noteikšana ir pierādāma un attiecīgi tā sabojā jebkādus citus Fitbit rādījumus un ieteikumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    vēer
    18.05.2015 00:09

    Vispār tā jau ir, šitie vienkārši paņem vidējo statistisko, saliek to kopā ar nogulēto laiku un kustību skaitu miegā un izvelk vidējo aritmētisko, cik aptuveni dziļš miegs būtu varējis būt. Bet arī tas sanāk vien ļoti aptuveni.

    Reklāma