Web Analytics
More
    Reklāma

    Android One nonāks Turcijā kopā ar visai jēdzīgu viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Android One ir vienu soli no Eiropas, jo Google izziņojusi viena modeļa nonākšanu Trucijā. Pati Turcija ir vienu soli no Eiropas Savienības un šis viens pēdējais solis tiek plaši sperts pēdējos 10 gadus. Visticamāk, Turcija tā arī netiks uzņemta tuvākajos gados par pilntiesīgu Eiropas Savienības dalībvalsti, bet tas neliedz priecāties par Android One tuvošanos.

    Vakar Google izziņoja sadarbības veidošanu ar vienu no Turcijas mobilo sakaru operatoriem, lai piedāvātu Android One kopā ar pieejamas cenas viedtālruni šajā valstī.

    Reklāma

    Android One viedtālrunis saņems 5.0 collu 720p ekrānu, kā arī Qualcomm Snapdragon 410. Ierasts, ka Android One viedtālruņiem jāiztiek ar sliktākiem ekrāniem un MediaTek procesoriem. Interesanti, ka Android One viedtālrunim būs 2 GB RAM un 16 GB iekšējā atmiņa. Viedtālrunis saņems 13 megapikseļu galveno kameru un tas atbalstīs 4G mobilo datu savienojumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    y
    13.05.2015 12:53

    So, un kāds no tā visa reāls labums un jēga mums Latvijā? Kārtējais štrunts kādā pasaules malā. Nu ja jau nav par ko rakstīt, tad varbūt labāk paklusēt?

    13.05.2015 13:50
    Reply to  y

    Paklau, mr.y (arī mr.x), pašam nešķiet, ka tavi komentāri ir bezjēdzīgi? Viss vienmēr tev ir slikti.

    y
    13.05.2015 15:02
    Reply to  Artis Abols

    Klau dieviņ vārdā A.A., vai Jums nešķiet, ka mēs cūķus kopā ganījuši neesam un uz Tu arī neesam nekad bijuši? Nu tas tā, pārdomām. Un tikai. Bet tiesa, tiesa, kvantitāte ir liela lieta. Tāpēc laikam arī tik daudz bezjēdzīgi ziņu par neko.

    13.05.2015 15:16
    Reply to  y

    Zēni, kuš! Ja iepriekš Android One ierīces bija aktuālas ļoti attālos un mums šobrīd nerelevantos reģionos (piemēram, Indijā), tad platformas atnākšana uz (nosacīti) Eiropu ir nozīmīgs notikums, ko ir vērts pieminēt arī Kursorā.

    Kaspars
    13.05.2015 14:17

    Vispār jau Mediatek pēdējā laikā ir strauji progresējusi un 410 pūķītis nemaz vairs neizskatās tik pievilcīgs. Šim cena bez līguma ir 260$ (tā raksta), manuprāt padārgi, bet androīds būs aktuālā versijā kādu laiku (nevienmēr tas ir labi, to varēja izjust uz nexus7 (2012), kad atjaunojās uz 5.0.2)

    13.05.2015 15:26
    Reply to  Kaspars

    Android One vienīgā jēga ir atjauninājumos. Diemžēl bija pieejami vien aptuveni 3 ražotāju Android One telefoni un tie visi bija identiski – ar 4.5 collu qHD (laikam) ekrāniem, 1 GB RAM, 5 mpix kameru. Tika baumots, ka arī jaunais Moto E skaitās Android One un atjauninājumus tam būtu jāsaņem tieši no Google, bet par to neesmu sīkāk interesējies.

    Tieši minētais Android One telefons iezīmē jaunu ierīču paaudzi, ko Google atbalstīs ar jauninājumiem. Vēl arvien tas nav astoņu kodolu Snapijs un QHD ekrāni, lāzera kameras, tomēr 410 + 2 GB RAM ir pat ļoti OK.

    Lauris U.
    13.05.2015 19:36

    Protams forši ja esi viens no pirmajiem kas saņem atjauninājumus, pietam pataisno no gūgles. Bet vai ir jēga no atjauninājumiem ja telefons ir pēdējais mēsls? Ceru ka Eiropā piedāvās ar labākiem modeļiem, jo visādu spaceru un gsmartu mums pietiek.

    Reklāma