Web Analytics
More
    Reklāma

    Android M atnesīs iespēju katram pašam pielāgot lietotņu pieejas

    Jaunākie raksti

    Avots ziņo, ka Google pēc neskaitāmiem gadiem un lūgumiem tomēr esot nolēmuši ļaut katram lietotājam pašam izvēlēties pieeju sniegšanu vai nesniegšanu lietotnei. Lietotnes uzstādīšanas laikā lietotājs varēs liegt kādas viņaprāt nepieņemamas lietotnes pieejas. Šī iespēja pie mums nonāks līdz ar Android M operētājsistēmas versiju, ko Google grasās izziņot šī mēneša beigās.

    Privātums dažādās tā izpausmēs kļūst par aktīvu diskusiju tēmu mobilajām operētājsistēmām. Jau šobrīd daudzi lietotāji izvēlas viedierīcēs neuzstādīt vairākas populāras lietotnes un bieži kā lielākais grēkāzis tiek minēta Facebook lietotne. Šobrīd nav zināms Android M operētājsistēmas precīzs iespēju klāsts un kādas pieejas lietotājs varēs liegt.

    Reklāma

    Tiek arī norādīts, ka visiem lietotājiem nevajadzētu ļaut pielāgot lietotņu pieejas, kas novedīs pie to nestrādāšanas un nepamatotām negatīvām atsauksmēm Play veikalā. Lielākā Android lietotāju daļa nav gatava kompetenti izvērtēt un liegt lietotņu pieejas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aleksejs Mjaliks
    08.05.2015 21:38

    Ja programmētāji nekodēs līki, tad problēmu ar pieejām nebūs. iOS šāda pielāgota pieeju padarīšana ir kopš pirmsākumiem. Un viss darbojas lieliski.

    Reklāma