Web Analytics
More
    Reklāma

    Android M versija tiks izziņota Google I/O konferencē 28. maijā

    Jaunākie raksti

    Android aktuālā versija Lollipop tika izlaista pirms pieciem mēnešiem un tā tikai tagad pietuvojusies 10% atzīmei, kas nav uzskatāms par labu sniegumu. Zināms, ka Google grasās jau maija beigās izziņot nākamo Android operētājsistēmas versiju un tās nosaukums sāksies ar “M”.

    Google I/O 2015 konferences dienaskārtībā bija norādīta iepazīstināšana ar Android M, bet īsi pēc tam dienaskārtība izņemta no Google I/O 2015 konferences mājaslapas. Zināms, ka Android M turpinās Android Lollipop iesākto, apvienojot vienā ierīcē darbam un privātajām vajadzībām nepieciešamās iespējas.

    Reklāma

    Android M izziņošana Google I/O ietvaros nav nekāds pārsteigums, jo jau pagājušajā gadā Google rīkojās tieši tāpat ar Android 5.0 Lollipop. Bija cerība, ka Android Lollipop uzsāks cīņu ar operētājsistēmas dažādo versiju izmantošanu, bet pat Nexus ierīcēm ne vienmēr gāja gludi ar Lollipop saņemšanu un jaunināšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    07.05.2015 12:25

    >tās nosaukums sāksies ar “M”

    Microsoft? :)

    Viesturs
    07.05.2015 14:35

    Galaxy Note 4 Latvijā arī nav saņēmis Android Cukurgailīti.Nez – vai būs vispār?

    erer
    07.05.2015 23:23

    tas nekas, ka lollipop sanemusi 10 procenti , nexusiem vajag nakamo :D

    Vitālijs Sikuriņecs
    08.05.2015 00:31

    Mjā, Lollipop nav pārāk izdevusies. Liku virsū līdzko Google piedāvāja Nexus līnijai. Nedomājot apgreidošu uz nākamo, kad būs pieejama un ja būs pieejama Nexus 5. Sliktākajā gadījumā uz Kitkat atpakaļ.

    Jānis Lāčaunieks
    08.05.2015 08:30

    Njā, labāk būtu pie tā paša lollipopa vēl piestrādājuši. Bet, no otras puses, manis pēc viņi katru sīkāko apdeitu varētu saukt savādāk, tikai, ja tas tādā garā turpināsies, drīz burti alfabētā izbeigsies :D

    Reklāma