Web Analytics
More
    Reklāma

    Eiropa lemj – Skype nosaukums ir maldinošs

    Jaunākie raksti

    Microsoft ir zaudējis vēl vienu tiesu kauju ar Ruperta Mērdoka uzņēmumu British Sky Broadcasting, kas nodrošina televīzijas, interneta un sakaru pakalpojumus Lielbritānijā un citviet Eiropā. Tiesa lēmusi, ka Skype nosaukums ir pārāk līdzīgs Sky Broadcasting nosaukumam, kā arī Skype mākoņa formas logotips var būt maldinošs.

    Iepriekš Microsoft nācās pārdēvēt SkyDrive par OneDrive, jo arī tas nebija pieņemami Mērdoka British Sky Broadcasting. Par laimi šoreiz Microsoft nenāksies mainīt Skype nosaukumu, kas ir uzskatāms par vienu no populārākajiem Microsoft [nopirktajiem] produktiem un zīmoliem. Bet Microsoft nedrīkstēs reģistrēt Skype preču zīmi un logotipu Eiropā.

    Reklāma

    Microsoft atzīst, ka šoreiz nemaz nav bijusi cīņa par Skype nosaukuma izmantošanas liegumu, bet gan par tā reģistrēšanu. Microsoft pārstāvis norādījis, ka Skype preču zīme ir daudz atpazīstamāka par British Sky Broadcasting, tāpēc nekādām jukām nevajadzētu rasties. Microsoft esot padomā instrumenti, kas liegs citiem uzņēmumiem Eiropā izmantot Skype logotipu un nosaukumu savā produkcijā.

    Avotsbbc.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skats
    06.05.2015 13:26

    Muhaha, tāda British Sky Broadcasting esamību nemaz nebiju ievērojis.

    erikiss1
    06.05.2015 15:29

    VAi dies vai…. :D Pārāk līdzīgi pārāk skanīgi utt. Visas šīs tiesas ir tikai un vienīgi mārketinga pasākumi (lielākajā daļā gadijumu). Un tikpat labi varētu te tiesāties ar visiem, kam ir SKY pieminēts kaut kur. Mazliet smieklīgi

    bombelats
    07.05.2015 14:00
    Reply to  erikiss1

    Piemēram, ar Latvijā populāru lielveikalu ķēdi! ?

    Ksspars Lccis
    06.05.2015 20:31

    nu pilnai lamei jau autors varēja pagūglēt un iemest to britu sky br logotipu…

    Reklāma