Web Analytics
More
    Reklāma

    Google ļaus darbināt Android lietotnes ar 120 kadriem sekundē

    Jaunākie raksti

    Šobrīd standarta maksimālais kadru maiņas ātrums Android lietotnēm ir 60 kadri sekundē, tomēr daudzas lietotnes to neizmato vai arī 60 kadri sekundē tiek izmantoti tikai atsevišķās vietās. Tiek ziņots, ka Google veido pamatus jaunai Android iespējai, kas ļaus lietotnēm darboties ar 120 kadriem sekundē.

    Tieši tam radīta Google Dart programmēšanas valoda, kas nākotnē pārņems Java valodas funkcijas, piedāvājot daudzus un dažādus uzlabojumus, kas paredzēti izstrādātāju pārvilināšanai uz Dart. Google norāda, ka Dart ir Java valodas nākamā pakāpe un daļa no HTML5. Protams, šobrīd no 120 kadriem sekundē nav nekāda redzama labuma, jo viedierīcēs tiek uzstādīti 60 Hz ekrāni.

    Reklāma

    Google Dart programmēšanas valodu var uzskatīt par nākotni, tomēr tā varētu piedāvāt vairākus būtiskus uzlabojumus Android lietotņu izstrādātājiem. Te gan jānorāda, ka Dart nav nekāds dižais jaunums, jo Google ar šo programmēšanas valodu iepazīstināja pasauli vēl 2011. gada nogalē.

     

    Avotsbgr.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    05.05.2015 12:51

    jāsaprot tā, ka androīds būs vēl rijīgāks un bremzīgāks?

    05.05.2015 13:47
    Reply to  x

    Cerams, ka nē.

    Imants Imants
    05.05.2015 13:02

    “Te gan jānorāda, ka Dart nav nekāds dižais jaunums, jo Google ar šo programmēšanas valodu iepazīstināja pasauli vēl 2011. gada nogalē.”

    Skan baisi, bet nebūšu pārsteigts, ja vēl pēc kāda laika parādīsies teksti “… nav nekāds dižais jaunums, jo XXX ar šo YYY iepazīstināja jau pirms gada (mēneša/nedēļas/vakar, pāris stundām)”. :-D

    Krotow
    05.05.2015 19:50

    Vairāk izskatās pēc “virsbūves” tai pašai Java. Nebrīnīšos, ka tā arī būs un noslēpums ātrumam būs uzlabota virtuālā mašīna.

    Aleksejs Mjaliks
    06.05.2015 00:59

    Dart nav radīts šim mērķiem. Un Google neiepazīstina pasauli ar šo valodu “ilgus” gadus.
    Google izmisīgi cenšas atrast pielietojumu šai valodai. Sākumā to centās iebīdīt kā JavaScript alternatīvu, nesanāca – kopiena to nepieņēma. Tagad cenšas to iebīdīt Android lauciņā. Iespējams šeit rezultāti būs labāki, jo atšķirībā no tīmekļa tehnoloģijām, šeit Google ir lielāka teikšana. :)

    gfgfgfgf
    06.05.2015 13:32

    Kartejais revolucionarais mesls, kas nenesiiis nekaa laba. Xperia z3, kas ir nenormali jaudigs, karas kaa vienmer. F U, Android.

    Reklāma