Web Analytics
More
    Reklāma

    Tirdzniecības centrā “Spice” atvērts Samsung mobilo ierīču veikals

    Jaunākie raksti

    Samsung sadarbībā ar Latvijas Mobilo Telefonu šodien atklājis pirmo viedtālruņu, planšetdatoru un valkājamo ierīču koncepta veikalu Latvijā, tirdzniecības centrā „Spice”.

    „Lēmums par Samsung veikala atvēršanu nav pārsteidzošs, zinot faktu, ka katrs otrais pārdotais viedltālrunis 2014. gadā Latvijā ir Samsung radīts. Tāpēc mēs likumsakarīgi speram nozīmīgu soli tuvāk mūsu klientiem, apvienojot Samsung jaunākās ierīces vienuviet apmeklētājiem ērtā vietā. Veikalā strādās profesionāli tehnoloģiju konsultanti, tāpēc garantēju, ka šeit atbildes uz saviem jautājumiem atradīs ikviens – gan inovāciju entuziasti, gan tie, kas vēl ir mobilo ierīču iepazīšanas procesā,” saka Samsung Electronics Baltics prezidents Tēhvans Hvans (Taehwan Hwang).

    Reklāma

    Samsung veikalā būs pieejams uzņēmuma plašākais un inovatīvākais mobilo ierīču klāsts – viedtālruņi un planšetdatori, kā arī valkājamās ierīces un aksesuāri, piemēram, viedpulksteņi, bezvadu lādētāji, austiņas, dažādu stilu un zīmolu telefonu vāciņi un citi. Tajā izveidota arī mūzikai un sportam radītu ierīču sadaļa, īpaši izceļot Gear viedpulksteņu un Level austiņu priekšrocības. Veikalā būs arī jaunākās programmatūras atjaunošanas iespēja pašapkalpošanās režīmā ar ekspertu palīdzību, ļaujot to veikt ātri un bez liekiem uztraukumiem.

    Koncepta veikals veidots sadarbībā ar LMT. Tajā strādās īpaši apmācīti LMT darbinieki, un Samsung iekārtas būs pieejamas arī ar LMT pakalpojumu Atvērtais. Tas pieejams jebkura operatora klientam un ļauj kaut pēc sešiem mēnešiem atdot iekārtu atpakaļ un ņemt jaunu.

    LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis papildina: „Patiess gandarījums, ka mūsu darbinieku zināšanas un darbu novērtē gan klienti, gan starptautiskie sadarbības partneri. Katru gadu LMT veic apjomīgas investīcijas ne tikai mobilo sakaru tīkla attīstībā, bet arī klientu konsultantu apmācībā. Jaunajā Samsung veikalā darbinieki būs īpaši apmācīti tieši par Samsung ierīcēm. Klienti tajā varēs uzzināt arī par aktuālajām lietotnēm un aksesuāriem, kas var noderēt ikdienas, darba un atpūtas uzlabošanai.”

    „Man ir liels prieks, ka pasaulē lielākā mobilo ierīču ražotāja Samsung pirmais un vienīgais konceptveikals Latvijā radis mājvietu tirdzniecības centrā Spice. Moderna cilvēka dzīvi grūti iedomāties bez viedtelefona un to pavadošās dilemmas – kādu ierīci iegādāties, kādus aksesuārus izmantot? Lieliski, ka Spices apmeklētāji pirmie saņems kvalitatīvas konsultācijas un varēs bez ilgas šaubīšanās nopirkt tieši savām vajadzībām atbilstošu ierīci,” saka tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce.

    IMG_6963

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma