Web Analytics
More
    Reklāma

    Maija beigās Rīgā norisināsies “StartUp Weekend Riga” pasākums

    Jaunākie raksti

    Augstskola RISEBA sadarbībā ar biedrību StartupLatvia organizē pasākumu Startup Weekend Riga, kas norisināsies no 22. maija līdz 24. maijam augstskolas RISEBA telpās H2O6, Ūdens 6 ielā.

    „Startup Weekend Riga” ir 54-stundu garš pasākums, kas ir izmodelēts tā, lai nodrošinātu labāko uz praktiskas darbības pieredzes balstītu izglītību tehniskajiem un netehniskajiem uzņēmējiem un ideju autoriem. Nedēļas nogales pasākums ir vērsts uz darbību, inovāciju un izglītību un tā laikā dalībniekiem ir izaicinājums izveidot jauniesācējuzņēmumus (startup) un spēt sadarboties ar līdzīgi domājošiem indivīdiem ārpus sava ikdienas kontaktu tīkla.

    Reklāma

    Pasākuma programma sākas piektdienas vakarā ar autoru ideju „pitčosanu” (prezentēšanu), 10 ideju izvēli un darba grupu izveidi katrai idejai. Nākamajās dienaš pasākums turpināsies ar ideju testēšanu, biznesa modeļa attīstību un produkta pamata prototipa radīšanu, kā arī praktiskiem semināriem un atbalstu no pieredzējušiem mentoriem. „Startup Weekend” programma noslēgsies svētdienas vakarā ar komandas darba rezultātu prezentāciju žūrijai, kas sastāv no potenciālajiem riska kapitāla investoriem, atbalsta programmu vadītājiem un vietējiem uzņēmējiem.

    Vidēji aptuveni 50% „Startup Weekend Riga” mērķauditorijas pārstāvji ir saistīti ar informācijas tehnoloģijām (programmatūras izstrādātāji, web dizaineri u.c.), un uz 50% saistīti ar uzņēmējdarbību un vadīšanu (uzņēmēji, mārketinga un finanšu vadītāji, produktu vadītāji u.c.). Globālā aptauja liecina, ka 29% Startup Weekend dalībnieku apmeklē pasākumu savā kontaktu tīkla paplašināšanai, 20% vēlas attīstīt / veidot produktu, un 13%, lai uzzinātu, kā izveidot jaunu biznesu. Aptuveni 80% no komandu dalībniekiem plāno turpināt strādāt pie pasākuma laikā izveidotā jaunuzņēmuma arī pēc nedēļas nogalēs pasākuma beigām.

    Dalībai projektā aicinām pieteikties IT speciālistus, uzņēmējus, uzņēmējdarbības attīstītājus, projektu vadītājus, studentus, ideju autorus, kā arī personas, kas sapņo un vēlas kļūt par uzņēmējiem, un kuri būtu ieinteresēti veidot sadarbību ar informāciju tehnoloģiju speciālistiem, lai uz sadarbības bāzes dibinot jaunus Latvijas uzņēmumus ar starptautisku izaugsmes potenciālu.

    Ko Tu iegūsi “Startup Weekend Riga”?

    • Izglītību;
    • Kontaktu tīklu;
    • Līdzdibinātāju iepazīšanās;
    • Jaunas prasmes;
    • Uzsākt uzņēmējdarbību;
    • Mentoru atbalsts;
    • Piekļuve vērtīgiem Startup resursiem;

    Startup Weekend Riga ir unikāls projekts, jo uz to iespējams atnākt tikai ar iedvesmu un entuziasmu, bet aiziet ar jau izveidoto startup uzņēmuma komandu. Pasākums notiks angļu valodā.

    Sekojiet Startup Weekend Riga sociālajos tīklos: Facebook un Twitter.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma