Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe Lightroom beidzot sadarbojas ar Android planšetdatoriem un atbalsta DNG

    Jaunākie raksti

    Populārā Adobe fotogrāfiju apstrādes lietotne Lightroom nonāca Android viedtālruņos jau pirms vairākiem mēnešiem, bet tās pielietojums bija visai diskutabls. Sākotnēji Lightroom bija uzstādāma tikai viedtālruņos, bet ne planšetdatoros. Jauninājums ir pievienojis tik ļoti nepieciešamo planšetdatoru atbalstu.

    Tāpat pie lietotājiem nonācis DNG jeb digitālā negatīva fotogrāfijas datnes atbalsts. DNG atbalsts ir aktuāls kopš Lollipop laikiem, jo šī Android operētājsistēmas versija pieļauj uzņemt ne tikai JPG fotogrāfijas, bet arī bezzudumu DNG.

    Reklāma

    Adobe Lightroom ļauj ērti sinhronizēt fotogrāfijas starp vairākām ierīcēm, tāpēc planšetdatoru atbalsts ir tikai loģisks un nepieciešams. Lightroom iOS versijā arī ienākušas pavasara vēsmas, kas uzlabot bilžu apgriešanas ērtumu un pievieno automātisku uzņemto fotoattēlu iztaisnošanu.

    Pati Lightroom lietotne ir bez maksas, bet tā būs bezjēdzīga bez Adobe Creative Cloud Photography maksas plāna. Šis ir viens no iedarbīgākajiem veidiem, lai Adobe beidzot spētu izvairīties no pirātisma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma