Web Analytics
More
    Reklāma

    AMD prezidente baumo, ka Windows 10 gaidāms jūlija beigās

    Jaunākie raksti

    AMD piektdien izziņoja savus peļņas rezultātus, uzņēmuma prezidente un izpilddirektore Lisa Su atklājusi informāciju par Windows 10 operētājsistēmas gala versijas nonākšanu pie pircējiem. Visticamāk, Windows 10 labumus redzēsim jau vasaras vidū. Iepriekš ticis minēts, ka Windows 10 gala versijai jābūt gatavai vēlākais līdz jaunā mācību gada sākumam. Microsoft pagaidām nekonkretizē Windows 10 iznākšanas laiku.

    Windows 10 mums atgriezīs klasisko Start izvēlni, pievienos Cortana digitālo asistentu un iepazīstinās pasauli ar Spartan interneta pārlūku. Microsoft jau apstiprinājis, ka Windows 10 būs bezmaksas jauninājums visiem esošajiem Microsoft operētājsistēmu lietotājiem, bet nu pieejama informācija, ka arī pirāti nepaliks aiz borta. Intervijā Microsoft pārstāvis Terijs Maiersons (Terry Myerson) apliecinājis, ka pie Windows 10 tiks visi saderīgie datori un netiks pārbaudīta esošā Windows licence.

    Reklāma

    Microsoft ir nonākuši pie kompromisa starp Metro Style UI saskarni, kura izmantota Windows 8 un labi zināmo klasisko saskarni, kura izmantota vecākas versijas Windows operētājsistēmā. “Start” poga atgriezīsies savā vietā, bet lietotājs papildus tam varēs pats izvēlēties kāda izmēra logi ar pogas nospiedienu tas aktivizēs. Tas varēs būt neliels logs ar pašu būtiskāko, vai arī pilna izmēra logs visa ekrāna izmērā, un tajā parādīsies dzīvās flīzes, un daudz citas informācijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma