Web Analytics
More
    Reklāma

    Šodien varētu izziņot OnePlus 2 un OPO Lite

    Jaunākie raksti

    Tā vien šķiet, ka baumas par OnePlus nākamā modeļa iznākšanu ir bijušas kļūdainas, jo brīvajās dienās ražotājs izziņojis pasākumu, kura ietvaros varam gaidīt jaunu viedtālruni. Iepriekš tika runāts, ka no OnePlus nekas jauns nav gaidāms vismaz līdz rudenim vai pat gada nogalei, tomēr jau šobrīd atkal aktuāls kļūst jautājums par OnePlus 2 modeli.

    Nebūtu prātīgi izslēgt iespēju, ka OnePlus varētu šodien atklāt informāciju par aksesuāru, piemēram, sporta aproci vai kādu pārnēsājamu uzlādes ierīci. Tāpat iespējams, ka OnePlus plānos ir izziņot One Lite viedtālruni, kas būs lētāka un attiecīgi arī mazāk jaudīga OnePlus One modeļa versija.

    Reklāma

    Iepriekš ziņojāms, ka Cyanogen un OnePlus ceļi ir nedaudz šķīrušies, pie OnePlus One lietotājiem nesen nonāca OxygenOS. OxygenOS būvēts uz Android 5.0.2 Lollipop bāzes un pēc pirmajiem iespaidiem izskatās pēc pavisam tīra Android. OnePlus arī norāda, ka tas darīts ar nodomu un tagad ražotājs gaidīs no ierīču lietotājiem ieteikumus kādus uzlabojumus un izmaiņas ieviest jaunajā operētājsistēmas versijā.

    OnePlus One tikko ticis arī pie Cyanogen OS 12 operētājsistēmas versijas, kas līdzi nes visus Google ieviestos labumus, kā arī Cyanogen skatījumu uz Android operētājsistēmu. Cyanogen OS 12 operētājsistēmas versija balstīta uz Android 5.0 Lollipop bāzes, bet Android 5.1 Lollipop uzlabojumi būs pieejami vien Cyanogen OS 12.1 versijā.

    opo

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gatis Mezītis
    20.04.2015 11:04

    CM12 vēl nav. Var protams manuāli uzlikt, bet…

    Prusljix
    21.04.2015 10:25

    un beigu beigās vienīgais kas bija- Atcēla ielūgumus.

    21.04.2015 12:54
    Reply to  Prusljix

    Diemžēl – jā.

    Kaspars
    21.04.2015 10:34

    HA-ha, one plus mārketings!:)

    Reklāma